Stiri Politice

Florin Cîțu: Marcel Ciolacu este mai rău pentru economie decât a fost Liviu Dragnea

PSD, lovitură dură pentru partenerii de guvernare! Asta a știut cel mai bine să facă Florin Cîțu: Afaceri murdare

Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său, a declarat fostul premier al României, Florin Cîțu.

Fostul premier Florin Cîţu afirmă, într-o postare, că Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său şi că efectele măsurilor socialiste impuse de PSD se văd peste tot în economie.

”Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său. Efectele măsurilor socialiste impuse de PSD se văd peste tot în economie. Nu este un secret că indicatorii care măsoară sănătatea economiei arată cel mai rău din ultimii 20 de ani”, spune Cîţu pe Facebook.

Florin Cîțu: Ciolacu nu s-a mulţumit doar să crească taxe

El arată că ”faţă de Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu nu s-a mulţumit doar să crească taxe şi să împartă pomeni electorale, a venit şi cu plafonări de preţuri”.

”Până acum intervenţiile cu bocancii în economie ale PSD au distrus piaţa energie, Exxon, CEZ si ENEL a plecat deja România, şi piaţa lemnelor de foc. Urmează ca PSD, prin MF-PSD, să distrugă şi piaţa RCA prin plafonarea preţurilor la preţul din martie anul trecut. Care credeţi că o să fie prima companie de asigurări care pleacă din România după ce MF-PSD adoptă această plafonare?”, mai scrie Cîţu în postare.

Ministrul Finanțelor Adrian Câciu a declarat că prețurile la polițele RCA sunt „extraordinar de mari” și că autoritățile trebuie să găsească soluții care să ducă la scăderea acestora.

„Toți vedem că prețurile la aceste asigurări sunt extraordinar de mari și cred că trebuie să venim cu o serie de soluții care să conducă la o scădere a prețurilor pe piață, o diversificare a jucătorilor din zona aceasta și mai mult decât atât poate o întărire a acestor reglementări pentru că nu este prima oară când România se confruntă cu această situație”, a spus vineri, la Antena 3, Adrian Câciu.

El spune că este nevoie de o reglementare mai „corectă” a acestui sector.

To Top