Stiri Politice

Florin Cîţu continuă scandalul cu cei de la PSD! Proiectul de lege care îl va scoate din minţi pe Marcel Ciolacu

Florin Cîțu: Bugetul României are deja o gaură de 5 miliarde lei în urma deciziilor PSD

Florin Cîţu continuă scandalul cu cei de la PSD! Proiectul de lege care îl va scoate din minţi pe Marcel Ciolacu. Cei de la PSD şi PNL guvernează împreună, dar unii lideri liberali sunt total împotriva acestei coaliţii. Unul dintre aceştia este fostul premier, dar şi preşedinte al celor de la PNL, Florin Cîţu.

Fostul şef de la Palatul Victoria a depus un proiect de lege care îl va scoate din minţi pe Marcel Ciolacu. De altfel, Cîţu este unul dintre oamenii marginalizaţi din PNL.

Nu puţine au fost vocile care au spus că Florin Cîţu ar urma să fie îndepărtat din partid din cauza luărilor de poziţie împotriva celor de la PSD. Senatorul PNL, Florin Cîțu, a depus un proiect de lege prin care s-ar anula efectele OUG 16/2020, măsură promovată de PSD. Legea lui Florin Cîțu prevede reducerea impozitului pe dividende de la 8% la 5% și pentru reducerea pragului de plată a contribuției de sănătate de la 24 de salarii minime la 12 salarii minime în cazul veniturilor din chirii.

Florin Cîţu continuă scandalul cu cei de la PSD!

”Am depus proiectul de lege pentru reducerea impozitului pe dividende de la 8% la 5% și pentru reducerea pragului de plată a contribuției de sănătate de la 24 de salarii minime la 12 salarii minime în cazul veniturilor din chirii.
Soluția liberală pentru economie înseamnă taxe puține și mai mici, colectare mai bună și reducerea cheltuielilor de funcționare a statului. Am demonstrat că se poate în 2020-2021 și economia a crescut cu 5.9% pe an fără creșteri de prețuri sau dobânzi.

Trebuie să eliminăm toate efectele nocivei ordonanțe 16/2022 impusă de PSD. Exact cum am făcut în 2020 când am eliminat toate taxele și restricțiile impuse de PSD prin ordonanța 114/2018.

Oricât ar țipa propaganda socialistă TOȚI indicatorii economici arată că România a fost mai bine administrată în guvernarea liberală.”, scrie Florin Cîțu, pe pagina sa de facebook.

În timp ce Cîţu îi critică dur pe cei de la PSD, alte voci din PNL ar fi de acord ca cele două partide să aibă candidaţi comuni la alegerile din 2024.

To Top