Stiri Politice

Florin Cîțu: Acesta este adevăratul PSD. Socialiștii NU VOR reducerea taxării pe forță de muncă

Florin Cîțu: Acesta este adevăratul PSD. Socialiștii NU VOR reducerea taxării pe forță de muncă
florin citu. sursa facebook

În timp ce PSD îl atacă pe Florin Cîțu pe tema achizițiilor din pandemie, Florin Cîțu lansează noi și noi atacuri împotriva PSD pe tema taxei de solidaritate.

PSD își bate joc de români. PSD NU VREA reducerea taxării pe forță de muncă.

La 1 august 2022 a crescut taxarea pe forța de muncă prin supraimpozitarea contractelor part-time. Am avut mai multe amendamente depuse în Parlamentul României prin care am încercat eliminarea acestei mizerii socialiste. PSD a votat împotriva de fiecare dată.

Am făcut o ultima încercare de suspendare pentru 2023 a supraimpozitarii contractelor part time la aprobarea bugetului. PSD m-a huiduit și a votat împotriva reducerii taxelor pe forța de muncă.

În ianuarie 2022 am propus reducerea taxelor pe forța de muncă prin reducerea contribuțiilor. PSD s-a opus in coalitie. Amendamentele pe care le-am depus în Parlament alături de câțiva colegi lliberali pentru reducerea contributiilor au fost respinse de PSD.

Florin Cîțu: Am luptat în 2022 să reduc taxele pe forța de muncă reintroduse de socialiști

Acesta este adevăratul PSD. Socialiștii NU VOR reducerea taxării pe forță de muncă.

Am redus taxele pe forța de muncă în 2019 ca ministru de finanțe. Am luptat în 2022 să reduc taxele pe forța de muncă reintroduse de socialiști. Nu mă opresc până nu le reduc din nou și elimin mizeria de supraimpozitare a forței de muncă, scrie Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

PNL a anunțat astăzi că scăderea CAS și renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time.

PNL a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că susține ferm renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, scăderea CAS (propunere inițiată deja de PNL în Parlament) și orice tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri.

To Top