Stiri Politice

Florin Călinescu s-a dezlănţuit! Dezvăluirile care vor cutremura România. De cine sunt aleşi, de fapt, şefii statului

Florin Călinescu s-a dezlănţuit! Dezvăluirile care vor cutremura România. De cine sunt aleşi, de fapt, şefii statului
Florin Călinescu sursa foto facebook

Florin Călinescu s-a dezlănţuit! Dezvăluirile actorului şi omului de televiziune care vor cutremura România. Acesta a spus de cine sunt aleşi, de fapt, şefii statului român. Deşi aceştia sunt aleşi prin vot direct, actorul vine cu afirmaţii incredibile.

Florin Călinescu spune că preşedinţii României sunt aleşi, de fapt, de serviciile secrete. Actorul a făcut politică, dar nu a reuşit acolo precum în actorie.

Acum, Florin Călinescu vine cu afirmaţii absolut şocante. Totul a fost scos la iveală la podcastul lui George Buhnici. i-Acesta i-a amintit lui Florin Călinescu că singurul care „i-a scăpat” și nu l-a avut în emisiune a fost Ion Iliescu. Vedeta vedeta lucrurile diferit.

„Nu l-a lăsat soția să vină, că îi era frică că nu știu ce. Eu aveam o legendă, că dacă apăs pe un buton, canapeaua se răstoarnă, e un tobogan care duce într-un vagon marfar care pleacă și nu-i mai găsește niciodată. Nu e o pierdere, n-am avut niciodată un regret că n-a venit, pentru că ar fi trebuit să-l supun la niște cazne, să-l scot de mendrele lui.

El a fost îmbătat de a fi înlocuitorul lui Ceaușescu și sub el, niște băieți i-au făcut mendrele și au distrus toată țara asta. Cred că ăsta era scopul lui, să i se spună, până moare: ‘Domnule Președinte’”, a povestit Florin Călinescu.

Apoi, actorul a lansat o serie de acuzații grave. Despre actualul președinte, Klaus Iohannis și despre declarațiile succinte pe care le face de fiecare dată, Florin Călinescu este de părere că acesta nu poate, oricum, să spună prea multe.

Florin Călinescu s-a dezlănţuit!

„El nici nu are ce să spună, pentru că nu a făcut niciun efort vreodată. În România, președinții sunt puși de Servicii. Nu contează dacă ești Iliescu, Traian Băsescu…Contează că ei te pun acolo și fac o socoteală. Alții hotărăsc soarta României”, a afirmat Florin Călinescu.

Nu doar situația din politică îl deranjează pe Florin Călinescu, dar și cea a oamenilor „nepricepuți” din televiziune. Vrea ca cei cu care o să colaboreze să știe să facă de toate, dar mai ales să se descurce fără prompter. Odată cu această dorință, și-a exprimat și părerea despre prezentatoarele de știri sportive de la noi din țară.

„Eu înnebunesc când văd foile și prompterul pe masă. Pun pariu cu tine că nicio fată de la știrile de sport nu știe ce e ăla offside sau pasă la întâlnire sau minutul de prelungire, dar a fost ideea lui Sârbu să aducă gagici, să termină cu băieții, să băgăm niște gagici mișto….că și fotbaliștii sunt mai amabili…rămân și vorbesc cu ele”, a susținut Florin Călinescu, conform sursei citate.

To Top