Stiri Politice

Există mafie în justiție! Glăvan: Țara întreagă este controlată de această mafie

Există mafie în justiție! Glăvan: Țara întreagă este controlată de această mafie

În România calitatea justiției este fix precum calitatea educației: infectă. E doar un domeniu al statului, a declarat profesorul de economie Bogdn Glăvan, într-o reacție la decizia justiției în cazul dosarului Hexi Pharma.

Dovezile apar aproape zilnic, ultima dovadă pe listă este procesul Hexipharma, unde faptele s-au prescris. Practic, niște cetățeni au livrat spitalelor apă de ploaie pe post de dezinfectant, infectând și omorând oameni și justiția nu a fost în stare să facă dreptate. Acest caz se alătură unor mega-tunuri și cazuri de sclavie (trafic de persoane) unde bandiții scapă nepedepsiți.

Așa cum există mafie în educație, așa cum există mafie în spitale, există mafie în justiție. Țara întreagă este controlată de această mafie. Normal că de 30 de ani sistemele publice se depreciază; sunt roase de mafie.

Bine că mafia îi dă amenzi lui Nicușor Dan, că nu vrea să aplice niște acte strâmbe. Mafia îl arde fix pe cel care ține morțiș la buna rânduială a lucrurilor. În rest, nu are cu ce se lăuda, decât cu averile colosale acumulate prin exploatarea cetățenilor, a declarat Bogdan Glăvan, pe contul său de Facebook.

Dosar Hexi Pharma: Faptele s-au prescris

Magistrații Curții de Apel București au constatat vineri prescrierea faptelor pentru care au fost trimise în judecată Dinu Flori, Leva Mihai și societatea Hexi Pharma.

Potrivit deciziei magistraților, s-a dispus încetarea proceselor penale cu privire la societatea Hexi Pharma, pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals în formă continuată și participație improprie la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

De asemenea, magistrații au decis încetarea procesului penal cu privire la inculpata Dinu Flori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și a infracţiunii de
zădărnicirea combaterii bolilor, în forma participației improprii, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

Totodată s-a decis încetarea procesului penal cu privire la inculpatul Leva Mihai sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în forma participației improprii, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

To Top