Stiri Politice

Este ziua și furăciunea! Drulă spune ce se întâmplă, de fapt, în Guvern: S-au sedimentat găști

Cuvinte grele în Parlament! Cătălin Drulă: Este o ruşine să îl avem pe Lucian Bode ministru de Interne

„Mi se pare că este ziua și furăciunea la Ministerul Transporturilor în ultima vreme. Astea sunt consecințele când semnalul de sus de la această guvernare, de la acest ministru este unul în care integritatea, onestitatea, profesionalismul sunt lucruri car nu contează, ci carnetul de partid, gașca, șpaga, vedem la Aeroportul Otopeni,”  a declarat fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a criticat dur în emisiunea „Drumurile noastre” conducerea Ministerului Transporturilor în urma ultimelor scandaluri care au vizat infrastructura feroviară și descinderile procurorilor la Aeroportul Otopeni. Acesta a spus că actuala guvernare manifestă o lipsă totală de preocupare pentru reformă.

Cătălin Drulă: S-au sedimentat găști care vin, găști care pleacă

Vedem pe feroviar ordine de ministru care prelungesc din pix durata de revizie a vagoanelor. E o lipsă totală de preocupare pentru reformă. Este un minister în care sunt foarte multe găști mufate la banul public. E suculent acest minister.

De-a lungul timpului s-au sedimentat găști care vin, găști care pleacă. Trebuie reformă. Nu ai cum, dacă vrei să fii onest, să ai rezultate vei deranja. Nu știu ca domnul Grindeanu să fi deranjat pe cineva, într-un mandat dublu decât al meu. După 16 luni vedem rezultatele, cade feroviarul, cad la DNA băieții cu șpăgi de zeci de milioane. Astea sunt rezultatele acestui tip de guvernare”.

”Domnul Drulă este un polician necrofag care îşi hrăneşte discursul public din tragedii, crezând că aşa câştigă voturi. Nu cred că e cazul să comentez afirmaţiile unor politicieni necrofagi ca şi Drulă”, a declarat Sorin Grindeanu, joi la Antena 3.

Liderul USR Cătălin Drulă a reacţionat, sâmbătă, după accidentul feroviar din Gara Galaţi şi a precizat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

El l-a acuzat pe ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu că a sabotat siguranţa feroviară cu bună ştiinţă, deoarece a semnat două ordine de ministru prin care au fost amânate cu şase luni termenele de reparaţii planificate şi revizii tehnice generale la vagoanele CFR Călători. „Gestionarea căilor ferate sub acest ministru este dezastruoasă pe toată linia”, a adăugat liderul USR.

To Top