Stiri Politice

Este un semnal negativ! PSD nu mai vrea să preia conducerea Guvernului? Bomba zilei în politică

Ciolacu nu poate colabora cu preşedintele Iohannis! Profesor: Coaliția se va rupe!

Punerea în discuţie a rotativei înseamnă ezitarea PSD de a prelua conducerea Guvernului, a declarat deputatul Bîlcea (PNL Arad).

Deputatul Sergiu Bîlcea (PNL Arad) afirmă că “rotativa guvernamentală este necesară pentru a respecta calendarul reformelor” şi că “punerea în discuţie a rotativei înseamnă de fapt ezitarea PSD de a prelua conducerea Guvernului”.

Deputatul Sergiu Bîlcea a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Arad, că funcţiile în Guvern “sunt mai puţin importante decât voinţa politică de a respecta calendarul reformelor asumate”.

Bîlcea a spus că preluarea conducerii Guvernului de către PSD “reflectă dorinţa de respectare a reformelor”.

Deputatul Bîlcea, despre ezitarea PSD: Este un semnal negativ

“Investiţiile pe care contează România pentru dezvoltare merg mână în mână cu realizarea unor reforme pentru o economie sustenabilă. Realizarea unei majorităţi de guvernare între PNL şi PSD a fost dificilă, pentru că suntem partide diferite şi în multe privinţe opuse. Alianţa cu PSD a fost necesară pentru a trece peste criza sanitară şi economică şi pentru a realiza o serie de reforme necesare în societate. În acest moment, punerea în discuţie a rotativei guvernamentale înseamnă de fapt ezitarea PSD de a prelua conducerea Guvernului şi este un semnal negativ pentru angajamentul de asumare a reformelor”, a declarat Sergiu Bîlcea, care este şi preşedintele organizaţiei municipale PNL Arad.

El a adăugat partenerii din PSD “trebuie să lase deoparte calculele politice şi electorale şi să îşi asume responsabilitatea pentru programul de guvernare”, atât pentru măsurile pozitive cât şi pentru eventualele nemulţumiri pe care le produce.

“Aşteptăm din partea PSD şi a domnului Marcel Ciolacu să îşi respecte cuvântul faţă de români în primul rând, să îşi asume responsabilitatea pentru reforme, să accesăm fondurile europene din PNRR pentru dezvoltarea României”, a mai afirmat parlamentarul PNL Arad.

To Top