Stiri Politice

Este incredibil ce spune Klaus Iohannis despre coaliția PNL și PSD: Nu cred că este puţin lucru

Este incredibil ce spune Klaus Iohannis despre coaliția PNL și PSD: Nu cred că este puţin lucru

Sunt foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată şi stabilă, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

“Eu sunt foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată, că România este stabilă, că acest Guvern are o majoritate solidă în Parlament. Şi că am evitat să intrăm în recesiune.

Am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi. Nu cred că este puţin lucru. Că se mai ceartă unul cu altul, că mai iese câte un politician avid de notorietate publică…, aşa-i în politică.

Nu cred că putem să ne aşteptăm vreodată ca politicienii să stea frumos acolo, în banca lor, şi să nu zică nimic. Că n-ar fi politicieni”, a declarat şeful statului la Ambasada României la Varşovia, după reuniunea extraordinară a Formatului Bucureşti 9 (B9), întrebat dacă este mulţumit în continuare de modul în care funcţionează Guvernul.

Klaus Iohannis: România este stabilă şi este guvernată

El a afirmat că, în principiu, lucrurile funcţionează ”în mare” şi că acest lucru s-a văzut.

“România are creştere economică, are una din cele mai mari creşteri economice. Criza energetică nu a dus la sărăcirea populaţiei României. În continuare putem să ne încălzim casele, putem să aprindem lumina.

Şi acest lucru nu a fost chiar aşa de la sine înţeles când a început criza şi când toată lumea ne-a spus că n-o să facem faţă. Ba, uite că am făcut faţă. Inflaţia scade, cu toate că au fost suficient de mulţi care ne-au spus că n-o să fim în stare să facem nimic. Iată, totuşi, am făcut. Inflaţia scade şi compensaţii vor exista şi vor fi făcute în aşa fel încât românii să nu simtă aceste crize foarte mult în buzunarul propriu. Deci, pot să spun: da, obiectivul principal şi motivul principal al existenţei acestei coaliţii a fost îndeplinit. România este stabilă şi este guvernată”, a mai spus Klaus Iohannis.

To Top