Stiri Politice

Elena Udrea nu se lasă! Planul lui Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, devoalat. Ce ar vrea să facă cei doi la alegerile din 2024

Cum vrea Elena Udrea să scape de condamnare! S-a aflat ce vrea să facă fostul ministru

Elena Udrea nu se lasă! Planul lui Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, devoalat. S-a aflat ce ar vrea să facă cei doi la alegerile din 2024. Fostul ministru al Turismului continuă seria dezvăluirilor despre cei doi oameni importanţi din statul român.

Elena Udrea susţine aşa zisul stat paralel ar vrea să-i menţină puterea şi după alegerile de anul viitor. Aceasta îi arată cu degetul pe Florian Coldea, ex adjunctul SRI şi pe Laura Codruţa Kovesi, actuala şefă a Parchetului European.

Fostul ministrul al Dezvoltării a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook, continuarea dezvăluirilor explozive începute recent, la Realitatea PLUS. “Am vorbit despre cum și când s-a creat “Statul paralel”și cum puterea lui se bazează pe justiția făcută prin abuzuri și ilegalități, justiție care a folosit “lupta cu corupția” pentru a acapara controlul asupra întregii societăți în beneficiul propriu, despre cum a făcut toate jocurile politice în alegerile prezidențiale din 2014 utilizând această așa zisă “luptă”și depre cum se pregătesc să facă același lucru și în 2024.

Am explicat cum cuplul Colde-Koveși i-au executat pe cei care au rămas alături de Traian Băsescu cu mine în fruntea listei și i-au scăpat pe cei care le-au urmat planul de a-și perpetua puterea și după 2014 și au fuzionat cu PNL”, scrie Elena Udrea, în postarea de pe Facebook.

Nu s-a oprit aici. “În februarie 2014 eu și încă 17 parlamentari din PDL am plecat la PMP și în doar trei luni am reușit ca la alegerile europarlamentare din mai să îi batem și pe PNL și pe PDL în aproape toate orașele din România inclusiv în București.

Elena Udrea nu se lasă

Ca urmare a eșecului celor două partide și a riscului evident ca PMP să devină cel mai important partid de dreapta, capabil să dea candidatul pentru turul doi al alegerilor prezidențiale din luna noiembrie al aceluiași an și foarte probabil să dea președintele țării, Coldea a cerut PDL-ului să fuzioneze prin absorbție cu PNL așa cum confirmă și Sebastian Ghiță în dezvăluirile lui.

Ce i-a făcut pe liderii PDL să accepte? Să fie oare motivul că, toți au fost “săriți” de DNA-ul lui Koveși sau au fost achitați la ICCJ ? Toate aceste în timp ce împotriva mea a fost încălcată flagrant Constituția României cu scopul de a mă baga în pușcărie”, a arătat fostul ministru al Dezvoltării.

Ea trage un semnal de alarmă privind planul binomului Coldea-Kovesi, despre care spune că ar fi acela de “a rupe PDL-ul de PNL, făcând din foștii săi colegi pedeliști o nouă platformă politică pentru un candidat al “Statului paralel”, în 2024, atunci când în România au loc alegerile.

“Dacă acest candidat ar fi Boc, Videanu sau Boagiu eu aș zice că merită, dar văzând și recenta alianță a opoziției USR, PMP, și Forța Dreptei a lui Orban (cine sare ia cu suspendare), să fereasca Dumnezeu România ca acest candidat să fie Koveși. P.S: Un argument forte care certifică informațiile mele este chiar filmulețul recent apărut în spațiul public avându-i ca protagoniști pe foștii mei colegi reuniți la ceas de seara dansând pe imnul PDL”, a mai spus Udrea.

To Top