Stiri Politice

Elena Udrea e terminată! Un fost apropiat vine cu amănunte şocante după condamnare

Elena Udrea e terminată! Un fost apropiat vine cu amănunte şocante după condamnare
Elena Udrea, sursa foto facebook

Elena Udrea e terminată! Un apropiat al fostului ministru vine cu amănunte şocante după condamnare. Este vorba despre un fost membru al PMP, partidul înfiinţat de către Traian Băsescu. Fostul ministru se află în puşcărie, după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a atacat dur justiţia. A spus că a ajuns în spatele gratiilor nevinovată. Acum, parlamentarul PSD Radu Cristescu îi transmite un mesaj Elenei Udrea.

Fostul coleg din PMP a reacţionat după ce avocaţii Elenei Udrea au solicitat joi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, încetarea procesului penal împotriva fostului ministru al Turismului în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009.

Aceştia susţin că faptele s-au prescris, anunță Agerpres. Udrea nu a fost prezentă în sala de judecată, însă a intrat în direct prin videoconferinţă din închisoare. A anunţat că este de acord cu cererea avocaţilor săi. Udrea execută la Penitenciarul Târgşor o condamnare de şase ani primită în dosarul “Gala Bute”.

Elena Udrea e terminată!

În schimb, Radu Cristescu vine cu acuzaţii grave la adresa lui Udrea şi îi transmite să vină cu altfel de dezvăluiri. Acestea ar trebui să îl vizeze pe fostul preşedinte, Traian Băsescu. „Draga Elena! Chiar daca esti condamnata, într-adevăr ar trebui sa fii ascultata, dar in acelasi timp milioane de romani asteapta sa spui adevarul pana la capat. Acest stat paralel pe care acum il acuzi ca te-a condamnat, este acelasi stat paralel care a condamnat si nenorocit vietile si destinele a sute de romani, care din “ intamplare” erau oponentii politici sau de business ai “ protectorului” tau Traian Basescu, care te-a aruncat peste bord ca pe toti ceilalți.

Acest stat paralel, sau mai bine zis acesta mașinărie de distrus oameni, a fost creația ”protectorului” tau.

Daca tot te-ai hotarat sa vorbesti si vrei sa fii ascultata iti recomand sa spui si despre sutele de milioane de euro/dolari deturnate si transferate/scoase din tara de Traian Basescu cu avioanele lui B, pe care intr-un final l-a executat, la fel ca pe toti ceilalți.

Elena, asta este, te-ai dus pe fenta si tu!”, a spus Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

To Top