Stiri Politice

Elena Udrea cutremură toată România! Dezvăluiri uluitoare din puşcărie ale fostului ministru

Lovitură totală pentru Elena Udrea! Vestea primită în puşcărie. Ce a pierdut fostul ministru
Elena Udrea, sursa foto facebook

Elena Udrea cutremură toată România! Sunt dezvăluiri uluitoare din puşcărie ale fostului ministru. Totul s-a întâmplat în direct la Realitatea Plus, la emisiunea Culisele statului paralel. Sunt dezvăluiri care vor dinamita din temelii statul paralel.

“Este doar o mică parte din interviul bombă pe care Elena Udrea ni l-a acordat. 45 de minute de dezvăluiri, lucruri care nu au mai fost spuse până acum. Văd că deja unii reprezentanți ai partidelor au și venit în platourile voastre și au început să bată câmpii că de ce nu a spus până acum. Dar domniile lor de ce se tem? De ce se tem de dezvăluirile doamnei Udrea? Pentru că știu că doamna Udrea cunoaște informații despre toți cei care au fost la putere și de la PSD, și de la PNL, fostul PDL, pentru că sunt nume în acest interviu de la toate partidele. Și de la PSD, și de la PNL, și din serviciile secrete, și din justiție, inclusiv pe la Bruxelles trebuie să tremure niște personaje pentru acest interviu”, a spus jurnalista Anca Alexandrescu.

Fostul ministru aruncă bomba anului în presă. A trimis prin intermediul avocaților dosare secrete care detonează Statul Paralel și clasa politică. Ar fi vorba despre dosare refuzate de instanțe care vor fi deveni publice.

“Anca Alexandrescu: Ne-ați pus la dispoziție niște documente, ele se află la sediul Realității.

Elena Udrea: Da, și vă voi mai trimite. Avocații vor mai trimite documente.
A.A.: Sunt documente, unele dintre ele secrete sau cu caracter secret.

E.U.: Da, nu au regimul, adică au un caracter secret, dar nu dintre cele care nu pot fi deținute de persoane private.

A.A: Dumneavoastră ați încercat să le puneți la dispoziția procurorilor și judecătorilor aceste documente și nu v-au fost primite.

E.U.: Unele mi-au fost respinse, da.

Elena Udrea cutremură toată România!

A.A.: Erau relevante aceste documente? Ce arătau mai exact?

E.U.: Da, mi-am și notat. Spre exemplu, în cazul meu, în Gala Bute sunt două note secrete care am cerut SRI-ului să le desecretizeze din care reiese fara dubiu ca povestea aceasta din Gala Bute a fost incropita de Coldea si Kovesi, aceste note secrete in 2011 au ajuns la Coldea si Kovesi.

A.A.: Ce spun notele acestea?

E.U.: Ca gruparea aceasta de denunțători din dosarul Gala Bute de fapt faceau tot felul de afaceri împreună, au fost urmăriți și prinși de SRI, moment in care eu am facut denunt la adresa Laurei Codruţa Kovesi si a lui Coldea in 2015 au fost puși, presați să declare că tot ceea ce au făcut ei s-a facut pentru partid sau pentru mine, dar la cererea mea, toata lumea a ramas in libertate, iar pe mine m-a urmarit aceasta poveste din 2015.

A.A.: Au ajuns aceste note la presedintele Basescu?

E.U.: Si la mine. Unele au ajuns la presedinte și le-a prezentat presedintele in 2018 in Parlamentul Romaniei si apoi le-a trimis la Inalta Curte si la CSM si sunt acolo, Inalta Curte are aceste note. Deci sunt acolo, sunt depuse din 2018″, a spus Udrea, conform sursei citate.

To Top