Stiri Politice

Elena Udrea cutremură România! Legătura Laurei Codruţa Kovesi cu Ion Iliescu

Lovitură totală pentru Elena Udrea! Vestea primită în puşcărie. Ce a pierdut fostul ministru

Elena Udrea cutremură România! Legătura Laurei Codruţa Kovesi cu Ion Iliescu. Dezvăluirea care va produce un scandal uriaş. Fostul ministru al Turismului vine cu o ipoteză absolut devastatoare legată de şefa Parchetului European.

Elena Udrea susţine că Laura Codruţa Kovesi l-ar fi scos pe Ion Iliescu din Dosarul Revoluţei. Asta printr-o înţelegere cu aşa zisul grup de la Cluj.

Elena Udrea vine cu noi dezvăluiri explozive din spatele gratiilor. Fostul ministru susține că fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi negociat scoaterea de sub urmărire penală a lui Ion Iliescu, în dosarul Revoluției. Asta la schimb cu sprijinul PSD pentru un nou mandat la șefia Parchetului General. Negocierea, mai susține Udrea, ar fi fost mediată de grupul de la Cluj.

Elena Udrea cutremură România!

“În 2009, doamna Kovesi a dat scoaterea de sub urmărire penală a lui Ion Iliescu pentru că urma să fie numită a 2-a oară procuror-șef la Parchetul General. Avea nevoie de susținerea PSD-ului. Si atunci s-a înțeles cu dl. Ioan Rus, din grupul de la Cluj și cu dl. George Maior. L-a scos pe Iliescu din dosar, i-a dat scoatere de sub urmărire penala pentru a avea susținerea PSD-ului să fie numită din nou șefă la PG. Secția de procurori a dat aviz negativ pentru că acolo există un procuror care astăzi…”, a spus Udrea, în direct la Realitatea Plus.

Fostul ministru a spus şi de ce a numit-o Traian Băsescu pe Kovesi. “Pentru că atunci, evident, dânsul aflând asta, că s-a înțeles cu ei pentru a-l scoate pe Ion Iliescu, ea (Kovesi – N.R.) a vrut să nu o numească a doua oara. A venit Coldea si cu Maior la președinte si i-au explicat că o să facă, o să se întâmple, s-a redeschis pe urma dosarul, ce le-o fi spus nu știu, că n-am fost de față. Cert este că l-au convins că în ciuda avizului negativ de la CSM, luat de la secția de procurori, care a fost dat fix pentru povestea asta, să o numească totuși în funcție”, a mai spus Udrea.

To Top