Stiri Politice

Elena Udrea cutremură România! Ce se va întâmpla la alegerile de anul viitor. Dezvăluiri incredibile ale fostului ministru

Elena Udrea e terminată! Un fost apropiat vine cu amănunte şocante după condamnare

Elena Udrea cutremură România! S-a aflat ce se va întâmpla la alegerile de anul viitor. Dezvăluiri incredibile ale fostului ministru. Acesta susţine că alegerile de anul viitor ar putea fi viciate de factori externi. Aflată în puşcărie, Udrea continuă războiul de la distanţă cu duşmanii ei.

Elena Udrea nu a uitat-o pe fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. De asemenea, îl atacă şi pe fostul adjunct de la SRi, Florian Coldea.

“Interviul pe care l-am acordat Ancai Alexandrescu si care se va difuza in seara aceasta la Realitatea Tv a durat, din pacate, doar 45 de minute si s-a derulat intr-un ritm foarte alert.

Au rămas foarte multe lucruri de spus despre anii trecuți, dar mai ales despre prezent si viitor, punand un accent deosebit pe campaniile electorale din anul 2024.

Cum in conducerea tarii se vor produce schimbari majore (de la presedinte, guvern, parlament si pana la primarul celei mai mici comune) jocurile pentru preluarea puterii au inceput si papusarii lucreaza asiduu din umbra.

Ramasitele 《statului paralel》 cu Coldea in frunte, se reactivează cu o strategie bine pusa la punct si cu resurse financiare importante obținute din contracte cu statul.

Justitia va fi implicata din nou in lupta electorala-cum se tot intampla de un amar de vreme- insa de data aceasta noutatea este ca se vor confrunta cele doua tabere: nationalistii de la Bucuresti cu progresistii neomarxisti-sorosisti condusi de la Bruxelles de Kovesi. Acestia din urma vor veni cu propriul lor candidat pentru alegerile prezidentiale.
Soarta Romaniei pentru urmatorii zece ani a început deja sa fie scrisa!

Elena Udrea cutremură România!

In 2014 binomul SRI DNA( plus ICCJ) a “jucat” pe fata la alegeri. Avatarul de azi al binomului v-a “juca” din nou. De data aceasta cu ajutorul justitiei din Luxemburg, acolo unde se afla sediile CJUE si ale Parchetului European.

Cazul meu a fost debutul si testarea acestui plan, accentuand puterea personala a unora. Sa privim doar la incalcarea deciziei CCR in Gala Bute, care nici pana azi nu a fost sanctionata si indreptata.
Oare Constitutia si suveranitatea Romaniei nu sunt si ele subrezite prin neacceptarea unei decizii clare si transante a CCR-ului?

De ce au achiesat cei de la Bucuresti la decizia venita din Luxemburg, in detrimentul celei corecte, data prin verdictul CCR?

De ce au vandut suveranitatea tarii precum au vandut Petromul in 2004? Ramane sa va spun in interviul viitor, daca va mai avea loc. Totul cu probe, evident”, a scris Udrea pe facebook.

To Top