Stiri Politice

Elena Udrea a spus exact cine face parte din grupul de la Cluj! “Ei cotrolează și influențează justiția”

Cum vrea Elena Udrea să scape de condamnare! S-a aflat ce vrea să facă fostul ministru

Elena Udrea, atac furibund! Fostul ministru al Dezvoltării s-a dezlănţuit la adresa aşa zisului Grup de la Cluj pe care l-a luat în vizor. Aceasta susţine că aceştia ar fi influenţat judecători. Sunt acuzaţii deosebit de grave făcute din puşcărie.

Elena Udrea este condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Aceasta a acordat un interviu din penitenciar.

Nu i-a iertat pe duşmanii ei, Florian Coldea, Monica Macovei şi fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Nu s-a oprit însă aici. A vorbit şi despre aşa numitul „grup de la Cluj”, din care ar face parte unii dintre cei mai influenţi oameni politici şi şefi de servicii secrete.

„Sotul meu este principalul actionar al afacerii familiei mele. Oriunde daca mergeai si spuneai Udrea, afectai imaginea afacerii. Afacerile din Cluj sunt conduse de „grupul de la Cluj”.

Arestarea mea a avut doua obiective: dorinta lui Kovesi de a avea acel dosar si doi, grupul de la Cluj avea nevoie sa intru eu la inchisoare. Capul grupului de la Cluj este Florian Coldea. Nelutu Varga, Ioan Rus si, acum, si Grindeanu.

Ei cotroleaza si influenteaza justitia, prin Kovesi la nivel national. Exista in justitie doua tabere: unii care sunt patrioti si lupta pentru suveranitatea Romaniei, care incearca sa blocheze acest asalt care vine de la Bruxelles, si exista grupareaa aceasta hashtag, pe care ati vazut-o protestand si sustinand acelasi plan pe care il are si Kovesi.

Aceasta grupare are ca varf de lance pe Kovesi, Macovei, Pruna, asta este modelul Soros, Europa este condusa de femei, iata si Maia Sandu.

Deci grupul de la Cluj, in cazul meu, a facut ca la presiunea lui Kovesi sa incalce decizia CCR. A probe in sensul asta, am inregistrari audio, mesaje, care arata clar ca a manipulat judecatori sa incalce decizia CCR.

Sansele ca acest lucru sa se intample erau mici, infime. Eu m-am intors de buna voie in tara, dupa ce CCR a spus clar ca acele complete de judecata au fost puse cu mana.

Iata ca, desi nu mai pot impune decizii, grupul de la Cluj le poate influenta, prin Bruxelles, mai nou prin CJUE.”, a spus Elena Udrea, la Realitatea Plus.

Elena Udrea, atac furibund!

Elena Udrea spune că ar fi primit informaţii conform cărora judecătorii nu vor urma decizia CCR şi nu îi vor admite recursul în anulare. „Am aflat ca au existat aceste presiuni, chiar de la oameni din justitie si din politica, care au fost presati sa faca aceste lucruri. Aceasta minciuna ca daca nu se scoate raspunderea magistratilor nu intram in Schengen, iata ca nu am intrat.

MCV nu mai este in vigoare de ani de zile, nu trebuia sa ne predam Constitutia. Pe cei de la Bruxelles nu ii interesa ce se intampla in Romania, atata timp cat le cedam resursele. Aceasta manipulare s-a facut permanent.”, a adăugat Udrea.

Udrea a explicat şi ce a însemnat celebrul gest făcut în Parlament, atunci când s-a aprobat arestarea sa în dosarul Gala Bute. „Gestul a fost un mesaj pentru Coldea, Kovesi, cei care au pus sa fiu condamnata, este un gest cunoscut de atentionare. Un fel de stiu totul despre voi. Ceea ce am si facut, i-am denuntat, am luptat cu ei.”, a menţionat fostul ministru.

To Top