Stiri Politice

Elena Udrea are tupeu! Decizie incredibilă a fostului ministru. A acţionat direct din puşcărie

Cum vrea Elena Udrea să scape de condamnare! S-a aflat ce vrea să facă fostul ministru

Elena Udrea are tupeu! Decizie incredibilă a fostului ministru. A acţionat direct din puşcărie. Fosta blondă de la Cotroceni s-a decis să dea statul în judecată. Deşi în joc este vorba despre o decizie definitivă, Udrea s-a decis să meargă mai departe.

Elena Udrea nu  vrea să renunţe la propriile bunuri. Deși există o soluție definitivă în care fostul ministru trebuie să plătească statului 3 milioane de euro, fosta blondă de la Cotroceni contraatacă.

Elena Udrea a decis să o conteste și cheamă în judecată și ANAF-ul și Direcția Națională Anticorupție și Autoritatea pentru Turism. Este vorba despre toate instituțiile implicate în dosarul gala Bute. Cu acest dosar Elena Udrea speră să obțină anularea acelei sentințe prin care judecătorii au stabilit că ea are de înapoiat statului 3 milioane de euro.

Elena Udrea are tupeu!

Acum, Udrea e în pulcărie. Se află închisă la Penitenciarul pentru femei de la Târgșor, acolo unde își ispășește pedeapsa pe care a primit-o în dosarul gala Bute. 6 ani de puşcărie cu executare are Udrea de făcut. Cu toate acestea, Elena Udrea nu renunță, a mai depus și alte contestații la executare și tot speră că va obține până la urmă ceea ce își dorește cel mai mult: libertatea.

Este greu de crezut însă că Udrea va scăpa de puşcărie. Mai mult, fosta protejată a lui Traian Băsescu mai are şi alte dosare penale care ar putea să îi mai aducă şi alte condamnări. Acestea se află în prima sau a doua instanţă însă, departe de vreun verdict final.

Un complet format din cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, în ultima instanţăca nefondate, contestaţiile în anulare depuse de Elena Udrea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul Gala Bute. Astfel, fostul ministru al Turismului a fost obligată să execute condamnarea de 6 ani de închisoare. Decizia instanţei a fost luată cu majoritate de voturi şi a fost definitivă, astfel încât Elena Udrea a mers la închisoare. Udrea a încercat să fugă din România, dar a fost prinsă după doar câteva zile.

To Top