Stiri Politice

Drama cumplită a unui apropiat al lui Liviu Dragnea! O boală cruntă l-a scos din joc. Mărturia uluitoare a acestuia

Asta este poliția politică a lui Iohannis! Liviu Dragnea: Eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic

Drama cumplită a unui apropiat al lui Liviu Dragnea! O boală cruntă l-a scos din joc. Mărturia uluitoare a acestuia care se află în plin tratament. Este vorba despre Codrin Ştefănescu, fostul secretar general adjunct al celor de la PSD.

Codrin Ştefănescu a fost alături de Liviu Dragnea când ultimul a ieşit din puşcărie. Îşi făcuseră deja partid, Alianţa pentru Patrie.

Locotenentul lui Liviu Dragnea spune că acum se luptă cu „doamna cu coasa”. Cei doi s-au îndepărtat unul de celălalt, dar Ştefănescu are şi mari probleme de sănătate. „Mă lupt până la capăt, în felul meu, personal, cu doamna cu coasa! Asta e tot ce trebuie să știe lumea. E ceva personal, despre care vă închipuiți că nu-mi face plăcere să dau detalii. Dar vă pot asigura pe toți că mă voi lupta cu îndârjire până la capăt!”, a spus Ştefănescu pentru playtech.ro.

Codrin Ștefănescu a anunțat la jumătatea lunii ianuarie că se retrage din viața politică a țării. „Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare”, a scris atunci Codrin Ștefănescu pe pagina sa personală de Facebook.

Drama cumplită a unui apropiat al lui Liviu Dragnea!

Ştefănescu spune că Proiectul Alianța Pentru Patrie, demarat în prima parte a anului trecut, „își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care, prin minciună, hoție și vânzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre”.

Totuşi, politicianul nu a spus care este boala de care suferă. S-ar putea ca acesta să aibă o formă de cancer. „Nu voi intra în amănunte, fiindcă nu le-am comunicat nimănui, nici măcar celor mai apropiați membri ai familiei! În această bătălie, toată lumea are speranța, cel puțin la un moment dat, că va reuși să învingă! Așa că am și eu speranțele mele!”, a spus politicianul, conform sursei citate.

Codrin Ștefănescu a revenit pentru doar două săptămâni în țară. „M-au trimis în țară pentru circa două săptămâni, să iau vitamine. Apoi, mă întorc la tratamentul pe care-l am de urmat!”, a mai spus Codrin Ştefănescu.

Codrin Ștefănescu a adăugat că își păstrează și dorința ca, în vară, la mijlocul lunii iulie, să poată participa la Congresul Național al formațiunii. La jumătatea lunii ianuarie i-a cedat poziţia de preşedinte lui Liviu Pop, fost ministru al Educației în cabinetul condus de Victor Ponta.

To Top