Stiri Politice

Diana Şoşoacă s-a dat, din nou în spectacol! Scandal uriaş în Parlament. Ce a nemulţumit-o pe fosta senatoare de la AUR

Gestul făcut de Diana Șoșoacă a înfuriat toată țara: Este de-a dreptul grețos și odios

Diana Şoşoacă s-a dat, din nou în spectacol! Scandal uriaş în Parlament. S-a aflat ce a nemulţumit-o pe fosta senatoare de la AUR. Șoșoacă este nemulţumit de Legea avocatului. Senatoarea a susținut, în Plenul Parlamentului, că i-ar fi plăcut ca aceste legislații să fie discutate cu avocații.

Mai mult, în timpul dezbaterilor, a fost și un schimb de replici între Diana Şoşoacă și un senator al celor de la REPER.

În Plenul Parlamentului, s-a discutat despre Legea avocatului. Senatoarea Diana Șoșoacă a preluat cuvântul și și-a exprimat nemulțumirea cu privire la modul în care parlamentarii propun proiecte de lege. Potrivit acesteia, prevederile legale pentru o astfel de proiect ar fi trebui să fie discutate cu avocații.

Diana Șoșoacă, avocat de meserie, susține că avocații și magistrații fac aceeași muncă, doar că beneficiile sunt total diferite. Magistrații ies mai repede la pensie și beneficiază de pensii speciale. „Mi-ar fi plăcut ca toate aceste inițiative legislative pentru avocați să fie discutate cu avocații. Avocații habar nu au ce se discută în Parlament. Înțeleg că vreți să aliniați la legea comună.

Cred ca ar trebui să o faceți ca în dreptul magistraților. Pentru că avem aceleași interdicții, însă nu avem aceleași drepturi. Am o profesie care este pe locul 2 în lume, după neurochirurgie, la stres și la probleme de sănătate. Să vedeți ce consum psihic, neuropsihic există pentru un avocat. De ce îi penalizăm pe avocați că vor să iasă la pensie ma devreme și pe magistrați nu?

Diana Şoşoacă s-a dat, din nou în spectacol!

În toate țările civilizate din lume, avocații au aceeași legislație, așa cum este și la magistrați. Uzura psihică a avocaților este imensă. De ce pentru magistrați avem o anumită legislație, și avocaților nu. Toți avocații se plâng. Nu este posibil să-i faceți egal cu celelalte profesii”, a spus Diana Șoșoacă în Plenul Parlamentului.

În timpul discursului, Cosmin Poteraș, senator REPER, a comentat afirmațiile lui Şoşoacă. Ironic, el a declarat că înțelege de unde vin intervențiile senatoarei și o acuză pe aceasta că ar vrea pensie specială. „Înțelegem de unde vin intervențiile, de la stres. Colega vrea pensie specială”, a spus senatorul REPER.

Diana Șoșoacă i-a răspuns colegului în stilul caracteristic, numindu-l pe acesta „inept” și făcând aluzie la unii parlamentari. „De asta ai venit în Parlament, ca să arăți cât de inept ești? Cât mai mulți proști în Parlamentul României”, i-a răspuns Diana Șoșoacă din sală.

To Top