Stiri Politice

Diana Şoşoacă nu s-a mai abţinut! Avertisment pentru toată România. Ce se pregăteşte

S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă! Unde a fost surprinsă sentoarea. Imaginile care o dau de gol

Diana Şoşoacă nu s-a mai abţinut! Avertisment pentru toată România. S-a aflat ce se pregăteşte. Şefa celor de la SOS România a venit cu dezvăluiri complete în direct la Realitatea Plus. Cel mai vocal parlamentar a vorbit despre bogățiile României şi a povestit cum și-a făcut loc în lumea politică.

“Eu va spun un lucru: nu fiti vasalii nimanui! Fiti stapanii vostri pentru ca se poate. Mai ales la pozitia geostrategica pe care o avem noi romanii? Pai noi ar trebui sa fim Elvetia Europei. Aici ar trebui sa se refaca drumul matasii.

Ar trebui sa fie lapte si miere, ar trebui ca poporul sa nu mai plateasca pic de impozite, traind numai din toate frumusetile si bogatiile Romaniei: deschidere la mare, munti, campii, grane, energie nu mai vorbim, resurse minerale, petrol gaze, si asa mai departe”, a spus Diana Sosoaca, fost parlamentar AUR.

“In 1990, Romania era curata si bogata. Azi nu mai avem nimic. Au facut unii stema cea noua, nu mai e sonda, nu mai e padurea, nu mai e soarele… asa arata Romania. E jefuita”, a spus Florin Zamfirescu.

Diana Şoşoacă nu s-a mai abţinut!

Diana Șoșoacă a comentat și pe marginea mutării datei în care se sărbătorește Paștele ortodox în România. “Ma deranjeaza razboiul dintre biserici si se foloseste religia pentru a dezbina. Se schimba cutume de mii de ani, este luat in derizoriu numele lui Iisus, tot ce inseamna religie a devenit politica. Religia e folosita ca arma impotriva poporului, a tarii.

Vreau sa-l felicit pe ÎPS Teodosie că a luat atitudine, transant, a spus ca asa ceva nu poate fi acceptat, conform tiparelor religioase pe care le are domnia sa, dar are dreptate.

Mi se pare inacceptabil ca folosim religia si aceste momente, Saptamana Patimilor, sa te apuci sa dezvolti subiecte care duc la razboi, dupa ce ca avem razboi la granita, sa duci si la razboi in suflete.”, a spus Diana Sosoaca, fost parlamentar al celor de la AUR.

To Top