Stiri Politice

Diana Şoşoacă cutremură România! Dezvăluiri şocante ale şefei SOS România. Acuzaţii devastatoare la adresa DNA

Sondaj intern al PNL! Ce procente mai au, de fapt, liberalii (SURSE)

Diana Şoşoacă cutremură România! Dezvăluiri şocante ale şefei SOS România. Acuzaţii devastatoare la adresa DNA. Şoşoacă susţine că partidele naţionaliste din România au alte interese, în niciun caz Marea Unire. Mai mult, aceasta a făcut mărturii şocante în direct la Realitatea Plus.

Diana Şoşoacă s-a enervat şi a dat cărţile pe faţă în direct. După ce a plecat din AUR, Şoşoacă şi-a înfiinţat noul partid, SOS România. Acum a vorbit despre momentul în care s-a decis să intre în politică. Nu a fost singură. A fost ajutată de soţul ei.

“Sotul meu a facut un calcul in 2020, la alegeri, toate partidele alea micute, minuscule si au luat cate 0.01%, impreuna au insumat 20%. Noi in 2020, cand am vazut ca totul se duce de rapa, ca exista aceste constrangeri, ca agenda 2030 se implementeaza pas cu pas, domnule presedinte.

Silviu a zis ca trebuie sa-i adunam pe toti astia nationalistii si sa faca o colaborare si sa mergem in alegeri. Eu am spus clar ca nu voi face politica niciodata si am pornit, 2 luni jumate, toata vara, Silviu a adunat aproape toate partidele nationaliste.

Diana Şoşoacă cutremură România!

Cand i-am vazut adunati intr-o sala de conferinte si am vazut cine sunt si ca nu vor nicio unire si ca sunt 3 membri intr-un partid si ca au avut doar niste interese, am aflat ca sunt unii care iau bani, 1000 de euro, doar ca sa te afli pe o lista. DNA-ul are si el oamenii lui bagati in aceste alegeri. Justitia este controlata, infiltrata, de toate sistemele. Avem o Justitie injusta, am mii de plicuri de corespondenta acasa cu acte ale oamenilor, nu pot sa fac fata”, a declarat Diana Șoșoacă, în direct la Realitatea Plus.

Conform ultimelor sondaje de opinie, partidul SOS România ar avea deja 4% în intenţia de vot a românilor, iar tendinţa ar fi una de creştere.

To Top