Stiri Politice

Dezvăluiri incredibile din interiorul PNL! Un deputat a acceptat să rupă tăcerea: Multor colegi le e frică să vorbească

Dezvăluiri incredibile din interiorul PNL! Un deputat a acceptat să rupă tăcerea: Multor colegi le e frică să vorbească

Deputatul PNL Cristian Băcanu spune că Bode ar trebui „să facă un pas în spate”. El nu exclude scenariul în care ar putea fi dat afară din partid pentru această declarație. „Multor colegi le e frică să vorbească. Libertatea de expresie trebuie sancționată,” spune deputatul PNL.

Deputatul PNL Cristian Băcanu, membru conducerea extinsă a partidului, a declarat vineri, pentru B1 TV, că Lucian Bode, ministrul de Interne și lider în formațiune, ar trebui „să facă un pas în spate” și de acolo să demonstreze că nu a plagiat.

Amintim că, într-o postare pe Facebook, Băcanu a criticat modul în care a fost luată decizia impunerii unui prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu. El spune că nu știe cine anume din partid a luat această hotărâre și insistă că el nu a fost consultat și nici alți liberali.

Deputat PNL, despre Bode: Trebuie să facă un pas în spate

„Am aflat din presă și nu e normal să aflu din presă. Sunt membru în Biroul Executiv al partidului, sunt vicepreședinte național, fac parte și din Biroul Politic Național și nu știam aceste lucruri”, afirmase Băcanu, în emisiunea „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

Într-o altă intervenție pentru B1 TV, în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, Băcanu a mai declarat că ar trebui să facă un pas în spate Lucian Bode, din cauza scandalului cu plagiatul, dar și toți cei de la Vila Lac. În cazul acestora din urmă nu a dat nume. La Vila Lac a avut loc, duminică seară, ședința liderilor coaliției în care s-a stabilit să fie votat pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu.

„Dacă avem un plagiat demonstrat… Păi… sincer să fiu, în măsura în care avem o problemă de integritate, politicienii care au astfel de dificultăți în a justifica anumite lucrări trebuie să facă un pas în spate pentru că aruncă întreaga organziație politică într-o lumină nefavorabilă.

În politică lucrăm cu percepții și când lucrezi cu percepții – și am spus asta și când erau discuții cu PSD, în 2018, 2019 – dacă e o urmă de îndoială cu privire la integritatea ta de politician, la modul în care tu acționezi ca politician, trebuie să faci un pas în spate și să-și demonstrezi nevinovăția dacă poți de acolo, nu din față”, a declarat deputatul PNL.

To Top