Stiri Politice

Dezvăluiri incredibile despre soţia lui George Simion! Cu cine a fost surprinsă soţia liderului de la AUR / Foto

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

Dezvăluiri incredibile despre soţia lui George Simion! S-a aflat cu cine a fost surprinsă soţia liderului de la AUR. Nimeni nu s-ar fi gândit la aşa ceva. Tânăra de doar 24 de ani a postat imaginea pe o reţea de socializare. Deşi se credea că cei doi vor deveni părinţi, acest lucru nu s-a întâmplat momentan.

La finalul lunii ianuarie liderul AUR, George Simion spunea că s-ar putea să devină tată. Între timp, Ilinca postează poze romantice pe Instagram, în care nu se văd semne că ar deveni mămică în curând.

George Simion este prezent aproape zilnic în sfera politică din România. Despre viața sa personală nu se cunosc multe detalii. Nunta a fost unul dintre cele mai mediatizate momente de anul trecut, dar, de atunci,. soţia sa, Ilinca, a revenit în anonimat.

Dezvăluiri incredibile despre soţia lui George Simion! Cu cine a fost surprinsă soţia liderului de la AUR / Foto

Ilinca Simion a postat o imagine romantică alături de un bărbat, fără a oferi detalii dacă este vorba de o rudă apropiată sau de vreun pictorial pentru o revista glossy. Totuşi, liderul AUR a făcut lumină în acest caz. S-a aflat cine este bărbatul alături de care s-a pozat Ilinca. Acesta este unchiul tinerei soţii a politicianului. “Nici soţia mea nu m-a înşelat. Era unchiul ei bărbatul acela din marile descoperiri ale presei”, a dezvăluit Simion într-un video pe tik-tok.

Dezvăluiri incredibile despre soţia lui George Simion!

George Simion a mărturisit recent, la România TV că își dorește foarte mult o fetiță, dar nu îi displace ideea de a deveni și tată de băiat. ”Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca proaspăt căsătoriții să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”, a declarat George Simion, la România TV.

Tânăra are vârsta de 24 de ani si a terminat Facultatea de Drept. Nefiind atrasă de zona politică, nu dorește să urmeze o astfel de carieră, lucru confirmat inclusiv de George Simion. „Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august. Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion.

To Top