Stiri Politice

Dezvăluiri incredibile despre Diana Şoşoacă! Suma uriaşă pe care o va încasa. Este obligatoriu

S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă! Unde a fost surprinsă sentoarea. Imaginile care o dau de gol
Diana Şoşoacă, sursa foto Facebook

Dezvăluiri incredibile despre Diana Şoşoacă! Suma uriaşă pe care o va încasa. Este obligatoriu ca statul român să o despăgubească. Decizia instanţei este extrem de clară în privinţa fostei senatoare de la AUR. În joc sunt peste 600.000 de euro.

Diana Șoșoacă ar urma să încaseze o sumă uriașă de la statul român. Senatoarea a câștigat despăgubiri de peste 600.000 de euro pentru un teren confiscat de comuniști.

Diana Șoșoacă are mari șanse să primească o moștenire uriasă. Fosta senatoare AUR, mama sa și alte două persoane au câștigat un proces, în primă instanță, cu statul român.

Procesul a vizat un teren situat pe DN1, în zona Otopeni. Este vorba despre o moștenire de la bunica maternă a senatoarei. Aceste despăgubiri sunt măsuri compensatorii pentru terenul cu o suprafață de 7.700 mp. Acesta a fost confiscat abuziv de către comunişti de la familia senatoarei chiar în timpul regimului de dinainte de 1989.

Dezvăluiri incredibile despre Diana Şoşoacă!

„Bunica mea mi-a lasat mostenire vreo 30 de procese. De doua ori a trebuit sa o salvez pentru ca acesti oameni care formeaza mafia imobiliara au intrat peste ea in casa. Sunt plangeri penale depuse care probabil ca nu se vor ancheta niciodata pentru ca e vorba de oameni politici foarte mari.

Terenul respectiv are aproximativ 8000 de mp. E aproape de aeroport, de fostul PNA. Acel teren valoareaza 3 milioane de euro. E o minciuna ca nu poate fi retrocedat”, a afirmat Diana Șoșoacă de la Realitatea Plus.

Diana Şoşoacă a reuşit să intre în parlament pe listele celor de la AUR. După mai multe conflicte în interiorul formaţiunii politice aceasta a fost îndepărtată din partid. Acum, activează ca senatoare independentă. Mai mult, Şoşoacă a spus că la următoarele alegeri parlamentare va candida ca senator independent. Dar asta nu e tot. Mai multe surse politice spun că senatoarea îşi va încerca norocul şi la alegerile prezidenţiale 2024.

To Top