Stiri Politice

Dezvăluiri incendiare din interiorul PNL! Ce se întâmplă, de fapt, în partid: Nu prea mai ai unde să spui lucrurile astea

Dezvăluiri incendiare din interiorul PNL! Ce se întâmplă, de fapt, în partid: Nu prea mai ai unde să spui lucrurile astea

Scandal şi acuzaţii devatatoare în PNL! Nicolae Ciucă, luat la ţintă de liberali. ies la iveală amănunte uluitoare din interior. Mai mulţi lideri ai partidului au făcut praf actuala conducere. Printre aceştia se află şi deputatul Dan Vâlceanu.

Dan Vâlceanu a dat de pământ în direct cu Nicolae Ciucă. „Domnul Blaga spunea că suntem ospătarii PSD, am ajuns ospătarii PSD, așa s-a exprimat, și e un lucru real, și toată lumea poate să vadă chestiunea asta”, a declarat fostul secretar general al PNL, în direct pe B1 TV.

Mai mult, Vâlceanu a vorbit despre nemulțumirile din interiorul PNL. Evident că sunt nemulțumiri. Eu am mai spus că există nemulțumiri cu privire la modul în care funcționăm astăzi ca partid. Ce ați văzut aseară, sau ce a reușit presa să afle de la ședința de aseară, sunt lucruri care au mai fost spuse. Problema cea mai importantă este că nu prea mai ai unde să spui lucrurile astea, pentru că ședințele sunt tot mai rare”, a tunat parlamentarul care nu s-a oprit aici.

„Cred că acum o lună și ceva a fost ultima ședință, în jur de o lună, deci nu se mai fac ședințe și lucrul acesta se vede și în activitatea partidului de zi cu zi. Uitați-vă la ce s-a întâmplat săptămâna aceasta cu votăm, nu votăm prag, există prag, nu mai există prag. Există o problemă de comunicare. Da, sunt nemulțumiri și ele sunt corecte”, a continuat Dan Vîlceanu.

Scandal şi acuzaţii devatatoare în PNL!

Cât despre declarațiile lui Vasile Blaga despre anumiți miniștri PNL și atitudinea partidului în relația cu PSD, fostul secretar general al liberalilor a spus clar. „Până la urmă, nu e rău să ai ambiții în politică, orice om intră în politică cu gândul de a avea o carieră și evident că fiecare coleg dorește să crească în cariera politică, dar domnul Blaga are dreptate, și momentul în care dânsul a subliniat faptul că agenda publică, practic, este a PSD, domnul Blaga spunea că suntem ospătarii PSD, am ajuns ospătarii PSD, așa s-a exprimat, și e un lucru real, și toată lumea poate să vadă chestiunea asta”, crede deputatul.

„Noi nu avem inițiativă, nu avem niciun proiect în agenda publică. Nu reușim să discutăm lucrurile care îi interesează pe votanții de dreapta – și vă dau câteva exemple, taxe, a vrut PSD să crească taxe, s-au crescut taxele, a vrut PSD să facă bugetul așa cum l-a făcut, și-a făcut bugetul. Partidul Național Liberal n-a avut forța să se poată opune”, a mai spus Dan Vîlceanu.

To Top