Stiri Politice

Dezvăluirea momentului în politică! Ce s-a întâmplat în PSD după plecarea lui Liviu Dragnea

Dezvăluirea momentului în politică! Ce s-a întâmplat în PSD după plecarea lui Liviu Dragnea

Anca Alexandrescu a fost invitata ediției de joi, 16 februarie, a podcastului ”România lui Cristache”, de pe canalul de YouTube ”HAI România!”. În cadrul podcastului, aceasta a vorbit despre mai multe subiecte legate de fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, scrie capital.ro.

Anca Alexandrescu a spus că după ce Liviu Dragnea a fost arestat, ea nu s-a mai dus la PSD pentru că așa i s-a părut normal.

”Nu m-am mai dus. Așa mi s-a părut firesc. Atâta timp cât eu nu am acceptat propunerea Vioricăi să rămân cumva cu ea împotriva lui Dragnea, ar fi fost absolut aiurea ca eu să rămân la partid în condițiile în care Dragnea a plecat.

Eu îmi aduc aminte atunci de ieșirea doamnei Dăncilă care a preluat partidul și „face”. Mi-o aduc aminte pe doamna Firea făcând o criză de isterie la PSD. Toți oamenii lui Dragnea care îi jurau credință, s-au pus preș în fața Vioricăi. Au ales-o cu surle și trâmbițe. După care au complotat ca să o dea jos pe Viorica ca să poate să supraviețuiască ei după”, a spus Anca Alexandrescu la HAI România.

Liviu Dragnea a fost trădat din interiorul partidului

Anca Alexandrescu a fost întrebată de către jurnalistul Ionuț Cristache dacă Liviu Dragnea ar mai fi mers la închisoare dacă nu ar fi fost trădat din interiorul partidului.

”Îmi e greu să-ți spun lucrul ăsta pentru că așa cum vorbeam la începutul emisiunii despre sistemul de justiție, era nevoie ca și în cazul lui Năstase, ca și în multe alte cazuri, să se dea niște exemple. Motivul pentru care a fost condamnat Dragnea în acest dosar, sau cazul pentru care el a fost condamnat, îl întâlnim la absolut toate partidele din România și la 60% din politicieni, care asta fac.

Mai e un om de la PSD care a făcut același lucru, Florian Bodog. Ai mai auzit ceva de dosarul ăla? Nu cred că dacă nu ar fi fost trădat din partid ar fi avut altă cale. Eu cred că declicul a fost mult mai vechi. Pentru că nu a mers până la capăt, a mai spus Anca Alexandrescu.

To Top