Stiri Politice

Dezvăluirea momentului despre Liviu Dragnea! Fostul şef PSD, dat de gol de un apropiat. Cutremur pe scena politică

Greşeala uriaşă a lui Liviu Dragnea! Gafa care l-a scos din politică. Un apropiat al acestuia a dat cărţile pe faţă
Liviu Dragnea, sursa foto facebook

Dezvăluirea momentului despre Liviu Dragnea! Fostul şef PSD, dat de gol de un apropiat. Este cutremur pe scena politică după aceste amănunte absolut incredibile. Totul a fost dat în vileag de către jurnalista Anca Alexandrescu la podcastul Evz Capital al lui Ionuț Cristache de pe “HAI România!”.

S-a aflat cum a instalat-o Liviu Dragnea pe Viorica Dăncilă în fucnţia de premier. Potrivit jurnalistei, Liviu Dragnea o voia pe Carmen Dan drept prim-ministru, însă a fost convins de Ionel Arsene să aleagă pe altcineva.

În cadrul podcastului România lui Cristache, Anca Alexandrescu a dat cărţile pe faţă. „În noaptea când s-a luat decizia, până la 3 dimineața Liviu Dragnea o voia premier pe Carmen Dan. L-a convins Ionel Arsene, plecând de la ideea că Dragnea se temea că Iohannis o să-i respingă a patra propunere. Arsene a venit cu ideea că pe Viorica nu are cum să o respingă – era europarlamentar, fusese nouă ani la Bruxelles, avea niște conexiuni, un backgorund…”, a spus jurnalista, conform capital.ro.

Dezvăluirea momentului despre Liviu Dragnea!

Dezvăluirile nu s-au oprit aici. „Dragnea a acceptat, considerând că Viorica este o apropiată a lui. Și subliniez acest lucru – dacă ești din același județ cu el (Liviu Dragnea – n.r.), din Teleorman, de la Videle, dacă el te-a adus în partid, dacă el te-a pus europarlamentar, se consideră că ai un anumit ascendent asupra persoanei respective. Așa se lucrează la partid”, a mai spus jurnalista, conform sursei citate.

Dăncilă a aflat că va ocupa această funcție cu trei ore înainte să fie nominalizată. Anca Alexandrescu mai spune că Viorica Dăncilă a avut o discuție de câteva minute cu Liviu Dragnea înainte să se anunțe în CEx. Atunci și-a dat aprobarea, apoi s-a făcut propunerea și nominalizarea la Cotroceni. „Viorica Dăncilă a aflat că va urmă să fie nominalizată cu 3 ore înainte, în dimineața dinaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD în care s-a anunțat propunerea de premier.

A avut o discuție de câteva minute cu Dragnea înainte să anunțe în CEx, și-a dat acordul, s-a făcut propunerea și a fost a fost făcută nominalizarea la Cotroceni”, spune Anca Alexandrescu în podcastul „România lui Cristache”.

To Top