Stiri Politice

Dezvăluire șocantă despre Liviu Dragnea! Anca Alexandrescu: Am primit un telefon

Dezvăluire șocantă despre Liviu Dragnea! Anca Alexandrescu: Am primit un telefon

Anca Alexandrescu a fost din nou prezentă în podcastul ”România lui Cristache”, de pe canalul de YouTube ”HAI România”, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre Liviu Dragnea, scrie capital.ro.

Nu avea cum să lipsească discuția despre exit poll-uri, iar Anca Alexandrescu a precizat că ”de obicei, la sediul partidului se face numărătoarea paralelă. Toată lumea se aștepta să pierdem, toată lumea era demoralizată, toată lumea știa că Dragnea va fi condamnat.

Eu am primit un telefon cu două săptămâni înainte în care mi s-a spus că Dragnea va fi condamnat, că o să am și eu de suferit. Nu știu dacă (partidul – n.r.) l-a sabotat pe Dragnea, dar știu că în unele județe, știu sigur că nu s-au agitat. Practic, erau și niște alegeri fără miză atunci. Nu erau nici pentru primari, nici pentru consilii județene. Alea îi interesează pe ei”.

Liviu Dragnea a așteptat sentința acasă. Avea bagajele făcute

”Atunci, în seara aceea când s-au anunțat rezultatele, repet se știa care este deznodământul. În birou erau Olguța, care și atunci a fost șef de campanie, eu, Codrin, nu mai știu exact, puțini, foarte puțină lume.

Cum poate să arate un om care știe că a avut totul și a pierdut totul? Din vina lui până la urmă. Cumva se împăcase cu ideea. Toată lumea a tăcut, am plecat acasă fiecare. Eu am venit a doua zi la partid, a fost și Codrin, am fost câțiva. Am stat acolo. El (Dragnea – n.r.) nu a venit a doua zi la partid. A așteptat sentința acasă. Avea bagajele făcute. Eu mă așteptam, a decarat Anca Alexandrescu.

Pe mine m-a sunat când se ducea spre penitenciar, era în mașină. Îmi mulțumește că i-am rămas alături până în ultimul moment. Și i-am spus că nu are de ce să îmi mulțumească că asta am făcut cu toți oamenii cu care am lucrat cu excepția Vioricăi Dăncilă care a ales un alt drum, iar eu nu puteam merge pe acel drum”, spune aceasta.

To Top