Stiri Politice

Detalii neștiute din viața lui George Simion! “Sunt fascinat de acest fenomen!”

Detalii neștiute din viața lui George Simion! "Sunt fascinat de acest fenomen!"

George Simion a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni recente, o serie de detalii mai puțin cunoscute despre viața lui de dinainte să intre în politică.

Liderul AUR, George Simion, a fost parte a grupului de ultrași care susțin echipa națională a României ”Uniți sub tricolor”. Simion arată faptul că este fascinat de fenomenul ultras și de modul în care suporterii merg în grupuri organizate la meciuri.

„Mamă, de câte ori am auzit: Șeful de galerie sau analfabetul! Mi-a plăcut fenomenul suporterilor organizați. Sunt fascinat de ce se întâmplă în țări cum e Italia, cum e Polonia de care sunt foarte tare legat, dar n-am fost șeful unei galerii, aș fi fost bucuros să fiu, asta implică multă organizare”, a spus Simion, la blogul lui Adiță Voicu.

George Simion: Nu cred în violență, dar cred că trebuie să fim mai radicali

George Simion arată că a ținut cu Steaua în tinerețe, dar s-a scârbit de aranjamentele din fotbalul românesc și a rămas doar suporter al echipei naționale.

„Când eram mic am mers la meciuri la Steaua, după am fost dezamăgit, nu am mai mers. Am prieteni şi de la Craiova, şi de la Farul. S-a dezbinat totul. Uite, ai două echipe din zona Ghencea, ai două echipe de la Craiova, îşi dă frate cu frate în cap. Dezbinarea asta şi toată corupţia, toate aranjamentele care au fost în mediul fotbalului românesc m-au făcut să mă scârbesc şi am mers doar la meciurile României”, a mai zis el.

De când a intrat în lumea politică, George Simion a fost caracterizat ca fiind un om violent, lucru care îl deranjează foarte mult pe politician. Acesta a recunoscut că are numeroase defecte care au fost scoase în lumină de presă, dar nu este nicidecum un om care susține violența.

„Nu cred că violența este soluția, cred că dialogul este soluția, de multe ori se trece peste dialog în societatea românească, nu reamintesc acum de multe episoade politice. Nu cred în violență, dar cred că trebuie să fim mai radicali și să apăram ce e al nostru, de la țară la familie, până la drepturile care ne sunt călcate în picioare.

To Top