Stiri Politice

Deputat din România: Mai bine nu mă votați! Țara aceasta nu va merge bine cu oameni lași

Vești bune pentru mamele care au copii mai mici de 5 ani. Legea pe care a propus-o PNL în Parlament

Violeta Alexandru, un cunoscut deputat din România și fost ministru al Muncii, a scris un mesaj neobișnuit pe contul său de Facebook în care a făcut o serie de comentarii pe marginea dosarului Romarm.

Niciunul. Nici Ministrul Economiei cu tot cu direcția juridică din Minister, nici CA-ul Romarm, nici SGG (unde mai sunt oameni care mai știu câte ceva despre companiile de stat), niciun consilier din armata de consilieri a lui Ciucă. Niciunul nu știe, chipurile, cum să procedeze cu G. Țuțu, care e în continuare tot pe acolo, prin Romarm.

Așa că au aruncat la instanță. Să ceară o părere (zic că au trimis o scrisoare).

Cu cât durează mai mult, cu atât mai “bine”.

Vă place așa? Modelul – hai să meargă funcția, indemnizația și avantajele în continuare?

Violeta Alexandru: Nu am frică și nu am milă față de toți acești tovarăși care simulează democrația

De ce mai există această imensă administrație de stat cu toți politicienii (nu puțini) puși în cele mai importante funcții? De ce mai există administrație/ministru/secretari de stat dacă sunt incapabili să ia decizii (oricare ar fi decizia – spune ceva!) sau dacă acceptă să li se spună cum să nu ia decizii? Cea mai urâtă specie de om politic este politicianul fricos și comandat.

Țara aceasta nu va merge bine cu oameni lași, cu diverse interese. Mai bine nu mă votați; nu am frică și nu am milă față de toți acești tovarăși care simulează democrația (separația servicii/civili) și care n-au nicio jenă să stea în funcții, deși sunt de paie, a scrie Violeta Alexandru pe contul său de Facebook.

Violeta Alexandru este fost ministru al Muncii și actual deputat, membru al partidului condus și înființat de Ludovic Orban, Forța Dreptei.

To Top