Stiri Politice

Demisie la USR! Un deputat a decis să plece din partid: Am fost crunt dezamăgit

Demisie la USR! Un deputat a decis să plece din partid: Am fost crunt dezamăgit
Daniel Gheba. sursa: facebook

Deputatul Daniel Gheba anunţă că a demisionat din USR, fiind nemulţumit de conducerea filialei judeţene.

Deputatul doljean Daniel Gheba a anunţat joi, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că demisionează din USR, el reclamând faptul că de-a lungul timpului a fost sabotat şi boicotat de colegii din organizaţia judeţeană de partid.

El a acuzat conducerea USR Dolj “că luptă strict pentru ea pactizând când e nevoie cu PSD sau PNL”, iar conducerea centrală “preferă să îi dea credit”.

“După cum mă ştiţi deja, din postările pe facebook sau din conferinţele de presă am fost, sunt şi voi fi o persoană activă, implicată, care are uşa cabinetului său parlamentar deschisă pentru toţi cetăţenii. Dar, ca politician implicat în mijlocul comunităţii sale, dornic să ajute, am fost crunt dezamăgit de realitatea din jurul meu. Eram pregătit şi ştiam că voi lupta cu reprezentanţii vechilor partide, dar nu mi-am imaginat niciodată că voi fi sabotat şi boicotat tocmai de colegii mei de partid. (…) În toate acţiunile mele, deşi le-am anunţat din timp, nu am fost susţinut de către conducerea USR Dolj, ba mai mult am aflat cu stupoare că mi se puneau beţe în roate”, a afirmat deputatul Daniel Gheba.

Daniel Gheba: Vă anunţ că demisionez din USR

Parlamentarul doljean consideră că USR are o direcţie greşită, conducerea centrală a partidului girându-i pe cei care “luptă pentru propriul ciolan”.

“Am fost alesul doljenilor, pentru doljeni, nu pentru mine sau pentru conducerea USR Dolj. Aici este diferenţa de gândire între noi. Eu mă lupt şi mă voi lupta cu autorităţile care încalcă legea şi aduc deservicii cetăţenilor, în timp ce conducerea USR Dolj se luptă strict pentru ea pactizând când e nevoie cu PSD sau PNL. La aceasta se adaugă şi pasivitatea conducerii centrale a USR care preferă să dea credit celor care luptă pentru propriul ciolan. De aceea, dragi amici, vă anunţ că demisionez din USR, profilul meu moral şi educaţia primită nefiind compatibile cu direcţia greşită pe care o are acest partid”, a mai menţionat deputatul Daniel Gheba, în postarea de pe pagina de socializare.

Daniel Gheba are vârsta de 44 de ani şi se află la primul mandat de parlamentar. El este de profesie inginer mecanic, are o fermă agricolă dezvoltată prin programul “Tânărul Fermier” şi a mai lucrat ca reprezentant de vânzări al unor firme din domeniul farmaceutic. Este vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor.

To Top