Stiri Politice

Cutremur total în Guvernul României! Rareș Bogdan a spus-o direct: Nu mai are ce căuta în Guvern

Rareş Bogdan, cuvinte dure la adresa colegilor din PNL: "V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi"

Bogdan Aurescu nu mai are ce căuta în Guvern! Nu e al PNL, ocupă locul PNL, dar a fost pus acolo de altcineva, a declarat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a lansat un atac fără precedent la adresa ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

El a spus că deși ocupă locul PNL în Guvernul condus de Nicolae Ciucă actualul ministru de externe nu ea fost pus acolo de PNL ci de ”stat”. El a insistat că ministrul Aurescu nu are nimic a face cu interesul național al României și a relatat Cazul particular al ambasadorului României la Viena, Emil Hurezeanu, care în cele 72 de zile cât a stat la București în urma chemării lui de la post după ratarea accederii în Schengen NU a fost sunat sau cautat de de ministru sau de cineva de la MAE.

Rareș Bogdan: Bogdan Aurescu mai puternic ca PNL

Iată dialogul avut la în Emisiunea ”La final” de la Prima News dintre jurnalistul Ionuț Cristache și prim-vicepreședintele PNL:

Dacă ați fi șeful direct al lui Aurescu l-ați mai ține în funcție?

Rares Bogdan: Eu nu!

Rareș Bogdan: E un loc al PNL, dar nu noi l-am numit acolo

Păi cam cine?

Rareș Bogdan: Statul, nu noi! Eu nu am ascuns niciodată că sunt prieten și simpatizant al unui ambasador român, fost jurnalist, un intelectual prestigios

Domnul Hurezeanu (n.r.ambasadorul României la Viena)

Rareș Bogdan: Domnul Hurezeanu a făcut ce a putut, cât a putut și s-a întors la post, România a ales să își relege relațiile diplomatice. Domnul Hurezeanu a stat 72 de zile la București, 72 de zile. Domnul Hurezeanu nu a primit nici un telefon în cele 72 de zile de la MAE

Haideți domnule… Nu s-a văzut cu Aurescu vreți să spuneți?

Rareș Bogdan: Eu v-am spus ceva. Nu a primit în 72 de zile cât s stat la București un telefon să facă o informare și verbală și nu doar scrisă ca un soldat disciplinat ce este. Haideți să trecem la alt subiect că numai mă enervez.

Nu nu nu că vreau să vă enervați.

Că poate din nervi se naște ceva. Deci dumneavoastră vreți să spuneți că Hurezeanu a stat pe acasă 72 de zile și Aurescu nu l-a căutat la o discutie tete-a-tete?

Rareș Bogdan: Eu v-am spus ceva… Poate o fost ocupat că sunt multe subiecte pe ordinea de zi.

Am pus-o deja pe burtieră, lăsați-o așa! Ați zis că îl dați afară pe Aurescu și nu îndrăzniți să spuneți ceva de cei doi?

Rareș Bogdan: Păi nu am zis că o să îl dau afară. O să îl găsiți în minister și după

Aaaa… Da?

Rareș Bogdan: O să îl găsiți în MAE și după pentru că e mai puternic ca PNL Bogdan Aurescu.

To Top