Stiri Politice

Cutremur la Primăria Capitalei! Se cere demisia, de urgenţă, a lui Nicuşor Dan: ‘Ieşi, naibii, odată din universul tău paralel!’

Cutremur la Primăria Capitalei! Se cere demisia, de urgenţă, a lui Nicuşor Dan: 'Ieşi, naibii, odată din universul tău paralel!'

Cutremur la Primăria Capitalei! Se cere demisia, de urgenţă, a lui Nicuşor Dan, edilul Bucureştiului. Acesta pare din ce în ce mai singur. Partidele care l-au susţinut în 2020 s-au întors acum împotriva acestuia. De această dată, un deputat PNL îl pune la zid.

Pavel Popescu, președinte PNL Sector 4, îi cere demisia lui Nicușor Dan. Totul în conextul lipsa de reacție în cazul femeii ucise de câini lângă Lacil Morii.

Se cere demisia, de urgenţă, a lui Nicuşor Dan

Pavel Popescu i-a făcut campanie lui Nicuşor Dan în 2020. Acum îi cere demisia. „Gandurile mele se îndreaptă către familia îndurerată a doamnei Ana Oros Daraban. Dumnezeu să le mângâie sufletele și să îi întărească! În astfel de cazuri, politicienii slabi tind să se ascundă în birouri fugind de responsabilitate.

Îmi pare rău, nu am cum să nu pronunț nume. Nicușor Dan și politica absolut cretină a instituțiilor aflate în subordinea sa. Vă invit să intrați pe site-ul Autorității pentru supravegherea și protecția animalelor București. În momentul în care administrația locală transformă radical o instituție din una de supraveghere într-un ONG de protecție a animalelor, ajungem unde ajungem”, a scris pe pagina sa de facebook deputatul Pavel Popescu.

Nu s-a oprit aici. „Să nu mă înțelegeți greșit: iubesc animalele, sunt stăpân de câine și vă încurajez să adoptați. Dar una-i una, alta-i alta. În momentul în care o AUTORITATE supremă din partea PMB se plânge că a fost gonită de poliția locală de sector și comunică pe niște nenorocite de adrese spălâdu-se pe mâini, vorbim de inconștiență pură.

Politicile absolut cretine de intervenție a unui primar care nu poate tăia nici iarba din parcuri, care transformă orice instituție de intervenție în ONG, care se ascunde mereu într-un birou atunci când apare o criză, ne vor îngropa la propriu, fix cum s-a întâmplat cu această doamnă din tragedia de ieri”, completează liberalul.

Deputatul PNL îi cere primarului general să se implice în măsurile care ar trebui luate. „Nicușor, ieși naibii odată din universul tău paralel, fă-ți ordine în primărie și condu! Dacă nu poți, pleacă. Pleacă pentru că ne-am săturat să așteptăm să vă treziți tu și echipa ta de pokemoni incompetenți care negociază pe viețile oamenilor.

Vă spun foarte clar. Nu e un mesaj politic. Astăzi nu este despre cărui partid politic îi aparține primarul Bucureștiului. Este despre incompetența care omoară oameni și lașitatea unora de a-și asuma responsabilitatea acoperindu-se de adrese la fel de tâmpite ca politicile pe care le promovează”, completează liderul PNL Sector 4.

To Top