Stiri Politice

Cutremur în PNL! Liberalii de la Bucureşti bat cu pumnul în masă. Ce i-au cerut lui Nicolae Ciucă

Scandal uriaş la PNL! Liderii liberali l-au luat la rost pe Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile din interiorul şedinţei

Cutremur în PNL! Liberalii de la Bucureşti bat cu pumnul în masă. S-a aflat ce i-au cerut lui Nicolae Ciucă. După demisia lui Ciprian Ciucu de la şefia filialei din Capitală, unii liberali vor să-şi impună favoritul. Este vorba despre Dan Motreanu.

Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6, și-a anunțat marți, 28 februarie 2023, demisia din funcția de președinte al PNL București, motivând decizia sa prin lipsa timpului. ”Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început”, a spus acesta.

Edilul spune, în acest context, că, de acum încolo, va face mai multă administrație și mai puțină politică. Ciucu era unul dintre contestatarii alianţei cu PSD şi un susţinător al lui Nicuşor Dan.

Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL, a dat asigurări că demisia lui Ciprian Ciucu este pur administrativă. Gestul primarului n-ar urma să aibă răsunet privind alianţele locale, pe sectoare, existente în momentul de faţă.

Cu privire la succesorul lui Ciprian Ciucu la conducerea PNL București, Ionuț Stroe afirmă, pentru news.ro, că ”decizii referitoare la persoane nu au fost luate până la acest moment”. Totuși, se pare că în Partidul Național Liberal s-ar duce, în aceste momente, discuții aprinse cu privire la noul președinte al PNL București, conform dcnews.ro.

Cutremur în PNL!

Unii liberali cer ”să nu se mai facă experimente de tipul Violeta Alexandru sau Ciprian Ciucu”, conform informațiilor din culise. Unul dintre numele grele vehiculate pe surse ar fi Dan Motreanu. Acesta ar fi agreat de liberali pentru funcția de președinte al PNL București, o funcție importantă în an pre-electoral, în care Capitala dă tonul alegerilor.

Dan Motreanu este prim-vicepreședinte al PNL și europarlamentar liberal. El este cunoscut ca un vechi strateg al liberalilor în timpul campaniilor electorale. De altfel, o echipă condusă de Dan Motreanu urmează să se ocupe și de tranziția de la guvernare, respectiv de rotativa din luna mai. Practic, dacă Motreanu vine la PNL Bucureşti liberalii vor avea candidat propriu la Primăria Capitalei. Un candidat care nu va avea nicio şansă, iar Firea ar ajunge primar fără probleme. Voturile Dreptei vor fi împărţite între Nicuşor Dan şi candidatul PNL.

To Top