Stiri Politice

Cutremur în coaliția de guvernare! Ce spune PNL despre PSD: Un partid periculos pentru democraţie

Cutremur în coaliția de guvernare! Ce spune PNL despre PSD: Un partid periculos pentru democraţie

PSD, un partid periculos pentru democraţie când pune mâna pe putere, spune un membru PNL despre PSD, partidul cu care PNL se află în coaliția de guvernare.

Robert Sighiartău, deputat PNL, a declarat în direct la Antena 3 CNN că “poporul nu doreşte un preşedinte de la PSD”, dar şi că “devine un partid periculos pentru democraţie atunci când pune mâna pe putere”.

În contextul posibilei alianţe între Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă pentru alegerile din 2024, deputatul liberal a explicat că, în prezent, Partidul Naţional Liberal “este într-o analiză profundă pentru a vedea exact cum atacă anul 2024”.

O să îi ajutăm pe colegii de la PSD să îşi ţină în frâu apucăturile

“Nu este exclusă o alianţă de dreapta împotriva PSD. Pe noi ne interesează ce doreşte poporul, iar eu vă spun că poporul nu va dori un preşedinte de la PSD. Aşa cum nu şi-a dorit 20 de ani, nu va dori un preşedinte de la PSD. Din mai multe motive. Pentru că PSD, când pune mâna pe putere, dacă ne uităm în istoria recentă, iar funcţia de preşedinte este extrem de importantă, devine un partid periculos pentru democraţie.

O să îi ajutăm pe colegii de la PSD să îşi ţină în frâu apucăturile şi o să încercăm să atacăm funcţia de preşedinte al României. Bineînţeles, cu oameni capabili să câştige această funcţie. Şi avem oameni extraordinari care, vă spun, ar câştiga alegerile.

De la Bolojan la Emil Boc şi la mulţi alţii care, dacă ar intra într-o luptă pentru prezidenţiale, au un profil occidental bun, au realizat ceva la nivel local, judeţean, şi pot să ofere ceva mult mai bun la nivel naţional”, a declarat Robert Sighiartău.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, consideră că cea mai bună variantă pentru România este o coaliţie între PSD şi PNL. El susţine că cele două partide pot avea un viitor comun şi din 2024 în privinţa majorităţii parlamentare dacă vor face o alianţă politică.

To Top