Stiri Politice

Cum vrea Nicolae Ciucă să le inchidă gura liberalilor. Rareş Bogdan şi Bogdan Aurescu, chemaţi la ordin. Ce se întâmplă la PNL, în plin scandal

Cum vrea Nicolae Ciucă să le inchidă gura liberalilor. Rareş Bogdan şi Bogdan Aurescu, chemaţi la ordin. Ce se întâmplă la PNL, în plin scandal

Cum vrea Nicolae Ciucă să le inchidă gura liberalilor. Rareş Bogdan şi Bogdan Aurescu, chemaţi la ordin. S-a aflat ce se întâmplă la PNL, în plin scandal. Totul a pornit după ce europarlamentarul l-a făcut praf pe ministrul de Externe. Acum, Ciucă încearcă să aplaneze războiul.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la Călăraşi, întrebat despre disputa dintre ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, şi europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al liberalilor, că a vorbit cu cei doi. Spune că tot ce e de discutat, de rezolvat, se va rezolva în Biroul Politic Naţional al PNL.

“Am discutat şi cu domnul ministru Aurescu, am discutat şi cu domnul Rareş Bogdan. Fiecare dintre dumnealor au atribuţii foarte importante, domnul ministru Aurescu în ansamblul problemelor care fac obiectul tuturor sarcinilor pe care le avem la nivelul Guvernului pentru diplomaţia românească, domnul Rareş Bogdan este liderul grupului românesc în PPE şi partea aceasta de expunere în public am convenit cu toţii că o discutăm în Biroul Politic Naţional. Ca atare, tot ce avem de discutat, de rezolvat, se va rezolva în BPN”, a afirmat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Cum vrea Nicolae Ciucă să le inchidă gura liberalilor

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat la un post de televiziune că nu l-ar mai păstra în funcţie pe ministrul Bogdan Aurescu şi că acesta “nu a fost numit acolo de PNL, ci de stat”. La rândul său, ministrul Aurescu a afirmat la un post tv că nu îl interesează opiniile unui ”personaj” ca Rareş Bogdan şi că atacurile acestuia reprezintă confirmarea că face bine ce face în poziţia sa de la Ministerul Afacerilor Externe.

În schimb, Nicolae Ciucă ar urma să demisioneze din funcţia de premier în luna mai. Atunci, liberalii ar trebui să-i lase locul lui Marcel Ciolacu în funcţia de premier. Totul conform rotativei discutată deja în coaliţia dintre cei de la PNL şi PSD.

To Top