Stiri Politice

Cum vrea Nicolae Ciucă să-i bage la închisoare pe români. Legea care a stârnit un scandal uriaş. E fără precedent

PNL, pe un butoi cu pulbere! Scandal uriaş în interior. Fostul preşedinte ar putea fi dat afară
Nicolae Ciuca, sursa foto: facebook

S-a aflat cum vrea Nicolae Ciucă să-i bage la închisoare pe români. Legea care a stârnit un scandal uriaş. E fără precedent ceea ce se pune la cale chiar acum. Un parlamentar al Opoziţiei a dat cărţile pe faţă şi a spus ce se pune la cale.

Nicolae Ciucă şi Lucian Bode au în lucru un proiect de lege extrem de controversat. Este vorba despre proiectul anti proteste.

Deputatul USR, Claudiu Năsui i-a ironizat pe premierul Nicolae Ciucă și pe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Spune că aceștia „au plagiat însăprit” din proiectul anti-proteste al fostului ministru Carmen Dan.

Parlamentarul lansează acuzaţii extrem de grave la adresa celor de la putere. „Eu aș zice că e chiar mai grav decât proiectul doamnei Carmen Dan. Din ce am văzut, proiectul doamnei Carmen Dan avea pedeapsă de la 1 la 5 ani (de închisoare, n.r.), acesta îl are de la 2 la 7, deci practic au înăsprit puțin, au plagiat înăsprit”, a atras atenția Claudiu Năsui, în direct pe B1TV.

Năsui nu s-a oprit aici. „Știți care e cea mai mare problemă? Problema este că genul acesta de lucruri arată care sunt prioritățile oamenilor acestora, adică am avea pretenția de la domnul Ciucă să aibă priorități mai apropiate de ce au nevoie românii”, a reclamat parlamentarul USR.

Cum vrea Nicolae Ciucă să-i bage la închisoare pe români

„Avem problemele acestea imense în economie, scumpirile, coșul zilnic care costă din ce în ce mai mult, puterea de cumpărare a românilor care s-a erodat enorm, colosal de mult, și asta ar trebui să fie de fapt principala lor prioritate, or dacă ne uităm la cum a început sesiunea parlamentară – și avem foarte puține ședințe ale Parlamentului – deja au început cu stângul masiv, zid în jurul plagiatorilor, zile libere plătite de angajatori pentru angajați din privat, ani de pușcărie pentru proteste”, a adăugat Claudiu Năsui.

USR-istul a continuat seria acuzaţiilor grave. „Adică arată, de fapt, ce îi interesează pe ei. Puțin le pasă de economie. Nu le pasă de lucrurile acestea. Știu că vine rotativa mulți dintre ei și poate își pierd locurile de muncă, sau, mă rog, «vaca de muls», cum consideră mulți funcțiile acestea, și atunci pur și simplu vedem exact ce îi interesează, să nu fie proteste sau, dacă sunt proteste, să aibă un băț în mână cu care să spună, atenție, dacă protestați contra noastră, riscați să o pățiți! Practic, arată o defazare totală cu realitatea”, a încheiat Năsui.

To Top