Stiri Politice

Cum îşi poate reveni România. Toţi politicienii, călcaţi în picioare de o adevărată legendă a României

Vești bune pentru mamele care au copii mai mici de 5 ani. Legea pe care a propus-o PNL în Parlament

S-a aflat cum îşi poate reveni România. Toţi politicienii au fost călcaţi în picioare în direct de o adevărată legendă a României. Absolut toţi parlamentarii au fost umiliţi la scenă deschisă de către unul dintre cei mai mari actori în viaţă din ţara noastră.

Uriaşul Victor Rebengiuc nu s-a mai abţinut. Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, acesta i-a atacat dur pe actualii politicieni care conduc țara.

Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai mari actori ai României a acceptat invitația lui Mihai Bobonete în cadrul podcastului său. Recent, marele actor a împlinit vârsta de 90 ani. Continuă să uimească prin energia pe care o are atunci când urcă pe scenă, unde interpretează și fascinează cu aceeași forță cu care i-a obișnuit pe iubitorii de teatru și film.

De asemenea, marele actor a mărturisit că este dezamăgit de felul în care politicienii au condus țara până acum. Nu este deloc optimist în ceea ce privește viitorul țării. „Aș fi putut avea o altă viață, o viață normală, pe care am vrut-o și mi se părea că o vrem cu toții. Acum văd că se zice că A, era mai bine înainte! Habar n-au. Poate în altă țară ajungeam un alt actor, un altul mai bun, cine știe.

Până nu pleacă toți ăștia care sunt acum în Guvern sau Parlament și nu se face o curățenie categorică, nu se schimbă nimic. Trebuie să vină și niște oameni noi, care au mai studiat în străinătate.

Poate nu o să avem timp să îi oprim total de la furt, adică voi, că eu nu o să mai timp să mai am timp să mă ocup de ei, dar vor fi mai îngrijiți, o să fure mai puțin. Și se vor ocupa și de sarcina care le-a fost încredințată”, a mărturisit Victor Rebengiuc, la podcastul Da Bravo, al lui Mihai Bobonete.

Interviul a avut loc la Teatrul Bulandra, acolo unde marele actor poate fi întâlnit pe scenă cu un rol emoţionant în piesa ”Tatăl”.

Victor Rebengiuc a avut o activitate de 67 de ani în teatru și film. Printre numeroase distincții primite în cariera se numără Ordinul Național „Steaua României” în grad de cavaler și decorația „Nihil Sine Deo” din partea regelui Mihai.

To Top