Stiri Politice

Cum cheltuie PSD şi PNL banii românilor. Acuzaţii grave la adresa Coaliţiei. Opoziţia iese la atac

Cum cheltuie PSD şi PNL banii românilor. Acuzaţii grave la adresa Coaliţiei. Opoziţia iese la atac

Cum cheltuie PSD şi PNL banii românilor. Acuzaţii grave la adresa Coaliţiei. Opoziţia iese la atac. Deputatul Cătălin Drulă, liderul USR, a comentat într-o notă ironică discuțiile coalției despre posibilitatea de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare. Acesta a spus că pe guvernanți se pare că din democrație îi încurcă acest detaliu, și anume alegerile.

Întrebat cum vede USR posibilitatea de a fi comasate alegerile, liderul USR, Cătălin Drulă  a spus clar. „Se pare că din democrație îi încurcă acest detaliu, și anume alegerile, adică tot planul era perfect, noi, PSD-PNL, rămânem la guvernare, vor rămâne la guvernare, împart statul ca pe o pradă pentru privilegiați, în timp ce oamenii suferă din cauza scumpirilor, dar le-a dat cu virgulă într-un punct, la anul sunt alegeri și poporul ăsta mai poate să se și pronunțe și să spună că nu îi place ce se întâmplă”, a anunţat Drulă, în direct pe B1 TV.

Cum cheltuie PSD şi PNL banii românilor

„Se tot dau din colț în colț prin Parlament, prin ședințele lor de coaliție, cum să facă să nu ajungă la nota de plată a guvernării. Una dintre ideile geniale – și bineînțeles că sunt sarcastic când spun asta – a venit de la PNL, să pună șase buletine de vot deodată, prin care să se voteze și la consiliu județean, și la primărie, și la Parlament”, a continuat liderul USR.

„Am avut astăzi în Parlament, poate că sună și într-o notă amuzantă, între toate aceste funcții care s-au ocupat în Parlament au fost cinci buletine de vot, vreau să spun că cei de la PNL și de la PSD, cu pixul pe cinci buletine de vot, erau complet încurcați, nu mai știau care unde vine, unde trebuie să taie, ce să facă. Chiar stând acolo la coada votului, am glumit cu câțiva dintre ei și le-am spus, ați văzut ce înseamnă alegeri comasate, cu multe buletine?”, a mai spus Cătălin Drulă.

To Top