Stiri Politice

Conservele Moscovei încearcă să alimenteze ura față de Ucraina! Reacția PNL după vizita lui George Simion lângă canalul Bâstroe

BREAKING NEWS: Ce a făcut George Simion în această dimineață! Decizia luată în scandalul canalului Bâstroe

Tema canalului Bâstroe este un exemplu despre cum se duce războiul hibrid dictat de Rusia, a declarat Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, după vizita lui George Simion lângă canalul Bâstroe.

Societatea românească are zilele acestea încă un exemplu îngrijorător despre cât de periculos și alunecos se duce războiul hibrid dictat de Rusia în regiune, afirmă Ionuț Stroe: „Utilizarea temei canalului Bâstroe cu scopul de a învrăjbi cetățenii din România și Ucraina e inadmisibilă”.

„Societatea românească are zilele acestea încă un exemplu îngrijorător despre cât de periculos și alunecos se duce războiul hibrid dictat de Rusia în regiune. Utilizarea temei canalului Bâstroe, de către politicieni și așa ziși influenceri, cu scopul de a învrăjbi cetățenii din România și Ucraina este inadmisibilă.

PNL denunță circul care a fost dus la extremă de George Simion

Mai ales că ea vine într-un context în care toate statele democratice, inclusiv România, au dat un răspuns de unitate și determinare în a ne opune Rusiei invadatoare. Reacțiile anti-ucrainene și circul care a fost dus la extremă de George Simion, nu vin întâmplător acum, când președintele american Joe Biden se află la Varșovia împreună cu președintele Klaus Iohannis, într-o întâlnire la nivel înalt în formatul București 9”, scrie pe Facebook Ionuț Stroe.

Purtătorul de cuvând al PNL afirmă că „există, însă, o limită în toate și aceea este, până la urmă, interesul României, călcat în picioare azi de un parlamentar român etalon al extremismului autohton”.

„Acesta și colegii săi de război hibrid, unii chiar din alte partide, încearcă, cu manipulări extrase din propaganda rusă, să paraziteze o temă referitor la care Ministerul de Externe Român și Comisia Europeană s-au pronunțat, cu calm și cu fermitate. Tema este deja în grija experților și va fi lămurită cu date și cifre.

Însă ura față de țară vecină, pe care încearcă să o alimenteze conservele deschise ale Moscovei, folosind cazul Bâstroe, nu trebuie trecută cu vederea doar sub numele de <circ politic obișnuit>, pentru că ea servește războiului în care se pierd vieți omenești”, încheie Stroe.

To Top