Stiri Politice

Coaliţia stă să se rupă! Scandal uriaş între PSD şi PNL! Un lider liberal s-a dezlănţuit

Coaliţia stă să se rupă! Scandal uriaş între PSD şi PNL! Un lider liberal s-a dezlănţuit

Coaliţia stă să se rupă! Scandal uriaş între PSD şi PNL! Un lider liberal s-a dezlănţuit. Este vorba despre şeful de la Giurgiu. Liberalii sunt foarte nemulţumiţi de colegii de coaliţie. Prim-vicepreședintele și europarlamentarul Dan Motreanu, se arată dezamăgit de colegii săi din PSD. Mai exact este vorba despre votul dat în Consiliul Local Giurgiu.

PSD şi PNL nu se contrează doar la nivel central. Sunt scandaluri importante şi în teritoriu. Acum, Dan Motreanu este cel care a ieşit la rampă.

„Voi depune toate eforturile pentru ca tinerii din Giurgiu, Călărași și Teleorman să aibă șansa de a avea acces la un campus de învățământ dual. Sunt dezamăgit de votul consilierilor PSD din Consiliul Local Giurgiu de respingere a proiectului referitor la constituirea consorțiului pentru învățământul dual. Au respins posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru a realiza acest proiect.

Un astfel de consorțiu poate beneficia de finanțare din bani europeni pentru construirea unui campus profesional integrat, liceal și universitar. Vor fi construite spații de învățământ, spații de cazare, cantine, baze sportive, săli de lectură, bibliotecă, spații de recreere. Ținând cont de cerințele de pe piața muncii, se urmărește diversificarea calificărilor și creșterea numărului absolvenților învățământului dual. Elevii înscriși în învățământul dual de nivel liceal vor putea să urmeze programele de învățământ universitar”, a spus Dan Motreanu, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD şi lider al organizaţie social-democrate din Giurgiu Marian Mina l-a întrebat în ianuarie pe liderul PNL Nicolae Ciucă „de ce oamenii voştri din PNL omoară oameni?!”. Asta în contextul în care o femeie fusese omorât de câini în zona Lacul Morii, în Sectorul 6, aflat sub administrarea unui primar liberal. Trei persoane au murit după accidentul de la cariera Jilţ Sud, „sub conducerea PNL a Complexului Energetic Oltenia”.

Scandal uriaş între PSD şi PNL!

În replică, Dan Motreanu a afirmat la vremea respectivă că este greu ca liberalii să aibă o colaborare bună cu PSD în toate judeţele, în condiţiile în care Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii social-democraţi din teritoriu să îi atace pe miniştrii PNL, cât şi pe aleşii locali ai PNL.

”Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate judeţele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe lucruri care ne despart, atâta timp cât Preşedintele PSD Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanţii săi în teritoriu să îi atace pe miniştrii PNL şi pe reprezentanţii administraţiei locale PNL”, a explicat Dan Motreanu, pentru Digi 24.

To Top