Stiri Politice

Ciolacu ne spune să-l concediem pe ministrul muncii! Florin Cîțu: Nu se pricep. Cu alte cuvinte îi plătim degeaba

Noua funcție a lui Florin Cîțu! Fostul premier s-ar putea întoarce în Guvern (SURSE)

De fiecare dată când sunt întrebaţi de reforma pensiilor, PSD-iştii arată cu degetul spre Banca Mondială, a declarat fostul premier al României, Florin Cîțu.

Fostul premier Florin Cîţu a scris, joi, că de fiecare dată când sunt întrebaţi de reforma pensiilor, PSD-iştii arată cu degetul spre Banca Mondială şi arată că responsabilitatea implementării reformelor din PNRR este a Ministerului Muncii şi a Guvernului, nu a unui consultant.

”Ciolacu ne spune să-l concediem pe ministrul muncii şi jumătate din minister. De fiecare dată când sunt întrebaţi de reforma pensiilor, PSD iştii arată cu degetul spre Banca Mondială. Un consultant angajat pe 5 milioane de euro”, scrie senatorul PNL.

Florin Cîțu: Nu au soluţii. Nu se pricep

”Dragi tovarăşi socialişti. Responsabilitatea implementării reformelor din PNRR este a ministerului muncii şi a guvernului. Nu a unui consultant. Prin tot ce declaraţi confirmaţi doar că ministrul muncii şi jumătate de minister trebuie să plece acasă. Nu au soluţii. Nu se pricep. Cu alte cuvinte îi plătim degeaba”, precizează Cîţu. ”Să plece acasă. Sunt sigur că sunt alţi români care pot să facă aceste reforme şi fără să dea 5 milioane de euro unui consultant”, mai spune el.

Marcel Ciolacu a declarat că există în parlament un proiect pentru eliminarea pensiilor speciale, inițiat de Guvern.

„Este o lege în Parlament. Ea a fost stopată din circuitul legistativ, să vedem raportul Băncii Mondiale. Nu putem să-i dăm pe repede înainte și să scoatem o lege greșită, cum am făcut de atâtea ori, pe emoție, în ceea ce privește pensiile speciale, pe urmă să fie declarată neconstituțională sau Comisia să nu fie de acord. Prioritatea mea e să închide acest capitol pentru totdeauna”, încheie Ciolacu.

To Top