Stiri Politice

Ciolacu îl face praf pe Klaus Iohannis: Au fost ani de zile pierduți din cauza unor ranchiune

Klaus Iohannis este la un nivel de încredere mai mic decât atunci când a tăiat Băsescu salariile
klaus iohannis. sursa: facebook

Au fost ani de zile pierduți din cauza unor ranchiune, discuții politice și a unor decizii, spune Marcel Ciolacu despre mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi reproșează președintelui Klaus Iohannis implicarea în campaniile electorale și consideră că ”au fost ani pierduți” din cauza unor ”ranchiune și discuții politice și a unor decizii luate în acel moment”.

Rugat într-o emisiune Antena 3 difuzată să facă o evaluare a celor două mandate ale președintelui Iohannis, Ciolacu a spus că nu este un fan al acestuia.

”Nu sunt evaluatorul și nici fan al președintelui Klaus Iohannis, este președintele României și am tratat cu respect instituția prezidențială. Mi-aș fi dorit ca în anumite momente ale domniei sale să trateze toate partidele cu aceeași măsură, să nu se implice în campaniile electorale, ar fi fost cred că un lucru foarte bun pentru democrația din România și pentru viitorul României, dar fiecare vom răspunde de faptele sale și de ce am făcut cât timp am fost oameni de stat în diferite funcții.

Nu sunt la modul laudativ. Părerea mea că au fost ani de zile pierduți din cauza unor ranchiune și discuții politice și a unor decizii în acel moment”, a spus Ciolacu.

Ciolacu, despre scenariul în care nu e numit premier de Klaus Iohannis

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3, despre scenariul în care nu e numit premier de Klaus Iohannis, la rotaţia din luna mai, că nu crede acest lucru pentru că nu are niciun sâmbure de adevăr şi că consideră că au depăşit momentul ranchiunelor personale sau politice.

Întrebat despre scenariul ca preşedintele Klaus Iohannis să îl respingă ca premier, la rotaţia din luna mai, Marcel Ciolacu a spus: ”Nu cred acest lucru pentru că nu are niciun sâmbure de adevăr. Cred că am depăşit momentul ranchiunelor personale sau politice. Întotdeauna, pe fiecare dintre noi ne urmăresşte trecutul, nu cred că se va ajunge la aşa ceva”.

Liderul PSD a arătat că ”atributul de semneare este al preşedintelui, iar rotaţia este convenită, prinsă în protocolul semnat cu PNL. ”A luat act de la început de acest acord politic”, a mai afirmat Ciolacu.

”Sincer, nici nu cred că asta este o prioritate, noi în acest moment ne dorim ca într-o lună de zile să venim cu propunerile pentru noul program de guvernare, pentru că este un nou Guvern şi pe urmă să le negociem ,să le discutăm în coaliţie, să închidem acest program de guvernare şi să îl transmitem în spaţiul public (..) şi pe umă lucrurile vor veni de la sine”, a mai spus Ciolacu.

To Top