Stiri Politice

“Ciolacu este cel mai bun prieten al boierilor de la Bruxelles”

"Ciolacu este cel mai bun prieten al boierilor de la Bruxelles"

Nu poți să pozezi în suveranist, așa cum face dl. Ciolacu, și în același timp să aplauzi socialismul globalist. Nu merge, pur și simplu spune profesorul de economie Bogdan Glăvan.

Când vine vorba de rolul statului (plafonarea prețurilor, taxa de solidaritate etc.) Ciolacu este cel mai bun prieten al boierilor de la Bruxelles. Nu contează că plafonarea a dat chix acolo unde a fost implementată cel mai mult, în Ungaria (care are o inflație mai mare ca România, îndrăznește să crezi), el o repetă papagalicește.

Nu contează că taxa de solidaritate nu aduce României nici un beneficiu, din contră, înseamnă impozitarea capitalului românesc – iar în cazul Romgaz înseamnă doar mutarea banilor de la guvern… la guvern, deci mari proști suntem să votăm un socialism contra interesului național. Nu contează: dl. Ciolacu este globalist.

Glăvan: Discursul lui este contradictoriu

Când vine vorba de pensiile speciale, dl. Ciolacu este iarăși globalist, apără privilegiile spunând că acesta este sfatul Băncii Mondiale. Când vine vorba de impozitarea progresivă, alt socialism, Ciolacu se bazează pe raportul FMI.

Ciolacu este apostolul internaționalei socialiste în România. Nu există guvernant mai globalist, în afară de Iohannis, decât Ciolacu. Mâine-poimâine ne va spune că vaca se pârțâie și trebuie să impozităm carnea și să trecem la salam cu soia, iar răspoimâine va defila cu steagul curcubeu. Ciolacu este omul-plastilină perfect, stă acolo unde-l pui. Îl pui să dea la vâslele socialismului global? Acceptă cu bucurie, doar să fie în centrul pozei.

În același timp, se dă patriot, român verde, anti-corporatist. Dar, pentru cine are doi neuroni și îl urmărește atent, discursul lui este contradictoriu. Tezele lui Ciolacu se potrivesc ca nuca-n perete, scrie Bogdan Glăvan pe pagina sa de Facebook.

To Top