Stiri Politice

Ciolacu a poruncit să fie destrămată alianța PNL cu USR și în București. PNL începe să execute ordinul

Scandal total în politică: USR să se delimiteze de primarii penali şi incompatibili

Claudiu Năsui scrie pe contul său de Facebook că domnul Ciolacu a poruncit să fie destrămată alianța PNL cu USR și în București. Iată că PNL începe să execute ordinul.

În Consiliul local al sectorului 3, majoritatea a fost compusă din USR și PNL. De aceea cei doi viceprimari au fost de la USR și PNL (viceprimarii fiind aleși de consiliul local), cel de la PNL și-a dat demisia, a ramăs cel de la USR.

Umblă zvonul că domnul Negoiță urmează în curând să fie arestat având deja 3 dosare la DNA. Fapt care ar duce la un primar interimar de la USR, în speță domnul Lucian Judele.

Asta ar fi o mare problemă pentru că s-ar afla de multe mizerii care se întâmplă în primăria sectorului 3. Așa că ce să vezi?

Judele are întreaga susținere USR București

PNL București vrea să-l dea jos pe viceprimarul USR. Dar pentru că nu vrea să o facă asumat, au lansat zvonul că domnul Judele și-ar fi pierdut susținerea USR București. Nu de alta, dar votul e secret. Adică vor să facă așa cum au făcut atunci când l-au votat pe Florin Iordache președinte pe viață la Consiliul Legislativ.

Scriu aici ca să fie clar. Nu este adevărat. Domnul Judele are întreaga susținere USR București. Dacă PNL București vrea să execute ordinul domnului Ciolacu, să o facă asumat. USR București va rămâne consecvent cu tot ce a spus.

Cătălin Drulă a declarat luni că, deşi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, are trei dosare penale, acesta susţine schimbarea din funcţie a viceprimarului Lucian Judele.

“Domnul Negoiţă cred că are trei dosare penale şi chiar DNA a fost acolo săptămâna asta. Ce s-o fi gândit? Ce a căutat în sufleţelul dumnealui? Apropo, e singurul primar care n-a dărâmat caşcarabetele lui Rădoi – un singur sector din şase – domnul Negoiţă nu le-a dărâmat. (…) Ce s-a gândit? Hai să-l dăm jos pe viceprimarul USR. Aşa că a iniţiat un proiect de hotărâre de a schimba viceprimarul care este acolo cu voturile cetăţenilor”, a spus Drulă, la Prima News.

To Top