Stiri Politice

Cerinţă incredibilă a celor de la AUR! Toţi românii sunt vizaţi. Ce vrea un lider al formaţiunii conduse de George Simion

Un fost candidat la alegerile prezidențiale s-a înscris în AUR: A fi patriot nu înseamnă că ești extremist

Cerinţă incredibilă a celor de la AUR! Toţi românii sunt vizaţi. S-a aflat ce vrea un lider al formaţiunii conduse de George Simion. Cei de la AUR susţin plafonarea prețurilor la alimentele de bază. Alianța pentru Unirea Românilor face apel de urgență la guvernare.

Şeful Departamentului pentru Politici Publice, Ioana Ramona Bruynseels, cere plafonarea prețurilor la alimentele de bază. Mai mult, cere negocieri de urgență cu băncile pentru identificarea de soluții pentru cei cu rate în condițiile în care indicele IRCC a crescut foarte mult.

“Doamnă, nu mai putem. S-au dublat ratele, avem trei copii, salariile noastre au rămas la fel. Pe părinți îi ajutăm tot noi pentru că nu se mai descurcă cu facturile și scumpirile și nu ne îndurăm să îi lăsăm ai nimănui. Și, credeți-mă, nu suntem singurii. În scara noastră, cam toate familiile mai tinere trec prin asta. Ce e de făcut? La cine să mergem? Am ajuns să luăm bani împrumut de la oricine ne dă, ca să plătim rata la bancă și ca să nu ne pierdem apartamentul. Nu știu cum se va termina acest cerc vicios”

Din pacate, nu e o păcăleală! Peste 450.000 de români plătesc de azi rate mai mari. IRCC a crescut pentru a șasea oară consecutiv, ajungând, de la 1,17% in 2021 la 5,98%.

Salariile nu au crescut și, oricum, nu țin pasul cu facturile și scumpirile. La produsele de bază, deși ni se spune oficial ca inflația este de 15%, ea este de cel puțin 30%. Cine s-ar fi gandit ca vom plăti vreodată 15-20 de lei pentru un pachet de unt?

Cerinţă incredibilă a celor de la AUR!

Românii sunt loviți din toate părțile și nici unul dintre cei care au acum puterea să facă cu adevărat ceva pentru oameni, nu face.

De ce nu se plafonează prețul la produsele de bază? Când oamenii încep să se plângă de foame, când o duc rău și nu se mai pot bucura de nimic, rolul guvernului e să găsească soluții în sprijinul lor, chiar dacă acestea trebuie să fie excepționale.

Dar să revenim la bănci. Negociază cineva cu băncile pentru a identifica soluții de susținere a celor care, desi muncesc și vor să plătească, efectiv nu o mai pot face?

Dacă am fi noi la guvernare, am face tot ce e posibil sub soare pentru a proteja oamenii de aceasta continuă călcare în picioare a DEMNITĂȚII și VIEȚII lor.”, susține liderul AUR pe pagina sa de facebook.

To Top