Stiri Politice

Ce îl recomandă pe Marcel Ciolacu pentru funcția de premier al României? “Am un spirit de echipă”

PSD pregătește marea lovitură în Guvern! Sunt vizați toți angajații din România

Am un spirit de echipă şi sunt unul dintre cei care coagulează, nu dezbină, a răspuns Marcel Ciolacu la întrebarea ce anume îl recomandă pentru funcția de premier al României.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că îl recomandă pentru funcţia de premier că are experienţă executivă pentru că atunci când a fost vicepremier a avut în coordonare mai multe ministere, menţionând că are un spirit de echipă şi că este unul dintre cei care coagulează şi nu dezbină.

„Am o activitate îndelungată. Am avut şi experienţă executivă împreună cu Mihai Tudose. Mihai era prim-ministru, eu eram vicepremier şi am avut în coordonare foarte multe ministere. Am o activitate parlamentară şi preşedinte al Camerei. De trei ani sunt preşedintele PSD. Am un spirit de echipă şi sunt unul dintre oamenii care coagulează, nu dezbină şi cred mult în acest sistem de a conduce atât partidul, cât eventual Guvernul”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat duminică la Prima News ce îl recomandă pentru funcţia de premier.

Marcel Ciolacu: Este posibil până la 1 iunie să avem totul desfăşurat

Chestionat dacă se pregăteşte pentru această funcţie, Marcel Ciolacu a răspuns: „Da. Am discuţii mai ales în zona economică fiindcă consider că această zonă va fi cea mai importantă în perioada următoare”.

„Am discuţii cu colegii cât mai detaliate pe fonduri europene astfel încât să nu se mai blocheze niciun mecanism şi lucrurile nu trebuie să stea în mâinile unei singure persoane. Am nişte discuţii aplicate privind situaţia militară din zona Mării Negre”, a completat liderul PSD.

Președintele PSD a subliniat că este posibil ca rotaţia să fie realizată până la data de 1 iunie.

“Nu cred că vor fi probleme la rotaţia din luna mai.

Această coaliţie a adus stabilitate în România. (…) Nu am văzut niciodată vreo declaraţie a primului ministru Nicolae Ciucă cum că acest acord nu se va respecta. (

Este posibil până la 1 iunie să avem totul desfăşurat. (…) Este o perioadă în care trebuie să apărem la televizor să explicăm românilor anumite lucruri. (…) Cu preşedintele României nu am discuţii particulare. Am avut numai discuţii instituţionale. Nu avem o relaţie tensionată.

România are nevoie în acest moment categoric de o stabilitate politică. Este o mare greşeală să intrăm într-o zonă de instabilitate politică”, a precizat Marcel Ciolacu.

El a spus că periodic se întâlneşte şi vorbeşte la telefon cu premierul Nicolae Ciucă.

To Top