Stiri Politice

Ce i se pregăteşte lui Rareş Bogdan. Ieşire furibundă a europarlamentarului

Slugărnicie clasică românească! Rareş Bogdan a spus cum au fost tăiaţi banii pentru fermieri: Eu am o teorie

Cutremur uriaş în România! S-a aflat ce i se pregăteşte lui Rareş Bogdan. Ieşire furibundă a europarlamentarului în scandalul momentului. Liderul celor de la PNL neagă orice implicare într-un dosar DNA. Unele surse politice spun că s-ar încerca să i se închidă gura acestuia.

Numele europarlamentarului Rareş Bogdan ar apărea în dosarul în care se investighează prelungirea contractelor pentru închirierea spaţiilor comerciale de la Aeroportul Otopeni. Astfel, DNA ar urma să ceară arestarea, respectiv ridicarea imunității politicianului.

Rareș Bogdan s-a apărat în direct la România TV. Politicianul susține că ancheta este o „făcătură”. „Nu am legătură cu subiectul… Asta cu șpăgile, la mine nu ține. Oricine mă cunoaște, știe.

Eu sunt un om de foarte bună credință. Cred că trebuie să existe un sâmbure de adevăr. Atât timp cât nu am solicitat nimic, nimănui… De asta stau de vorbă cu jurnaliștii. Faptul că încearcă o compromitere a mea, legată de un caz… Am înțeles că acel om a fost director pe vremea administrației Cuc la Aeroport. Nu are legătură cu PNL. Încerc să mă justific pe o prostie absolută”, a declarat Rareș Bogdan, la România TV.

Ce i se pregăteşte lui Rareş Bogdan

Rareș Bogdan susține că se încearcă arestarea sa pentru a i se închide gura. „Eu am fost avertizat că dacă voi continua să emit pretenții – să spun că trebuie să vină cei mai buni miniștri la rotativă, pozițiile mele din Parlamentul European, se va încerca compromiterea mea. Am fost avertizat. Nu decid politicienii în România. Am fost avertizat de prieteni, nu de serviciile de informații.

Eu avertizez pe toată lumea că nu am nicio legătură cu astfel de chestiuni! Nu am făcut parte din Guvern! Voi vorbi în continuare, nu mă voi opri!”, a mai comentat Rareș Bogdan.

Între timp, circulă informații potrivit cărora mazilirea lui Rareș Bogdan ar fi fost cerută de adversarii europarlamentarului. Fostul jurnalist a fost în clinciuri cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Bogdan a mai precizat că nu există niciun denunț împotriva sa, că există entități care vor „să-l țină ocupat la Bruxelles”.

To Top