Stiri Politice

Ce i-a spus nevasta lui Rareș Bogdan după ce au apărut stenogramele din dosarul TAROM: A fost singura mea emoţie

Ce i-a spus nevasta lui Rareș Bogdan după ce au apărut stenogramele din dosarul TAROM: A fost singura mea emoţie

Rareș Bogdan a povestit ce discuție a avut cu soția sa după ce au apărut stenogramele din dosarul TAROM în care apare menționat și numele său în convorbirile dintre cei implicați.

“În urmă cu o săptămână, joi, eram împreună cu premierul României, preşedintele PNL, secretarul general, ministrul de Interne, cu prim-vicepreşedinţii Cristian Dumitrescu şi Dan Motreanu, iar în momentul când am terminat şedinţa am constatat că sunt ‘arestat’. Deci, eram arestat la o anumită televiziune, nu-i dau numele, nu comentez. De atunci au apărut în spaţiul public stenograme.

O să vă relatez discuţia pe care am avut-o cu soţia mea, în dimineaţa în care au apărut stenogramele respective. Am sunat-o, i-am spus că au apărut 398 de stenograme în care unii vorbesc cum, în oraşul lui Bucur, se vorbeşte de 100 de ani sau al Conului Iancu, despre cât de prieten sunt sau cât de mulţi oameni puternici ai zilei cunosc din politică sau din administraţie. Şi m-a întrebat ‘Ai vreo emoţie?’, ‘Nu’ .

‘Dar spune-mi, te rog frumos, dacă undeva apare vreo referire la vreo relaţie a ta cu vreo femeie?’, ‘ Nu, că te iubesc doar pe tine, nu am asemenea…’; ‘Ok, atunci mergi înainte, te susţin întru totul’. Deci asta a fost singura mea emoţie legată de stenograme. (…) Deci cu Otopeniul n-am nicio legătură, decât că zbor de pe Aeroportul Otopeni”, a declarat liberalul.

Rareș Bogdan, despre Gabriel Țuțu, șeful Romarm: Eu am crezut că e o poreclă

Rareş Bogdan a adăugat că Direcţia Naţională Anticorupţie a procedat “foarte transparent”, transmiţând un comunicat miercuri şi s-a întrebat de ce din mai multe nume care au apărut în stenograme, şi din zona Stângii, şi din zona Dreptei politice, “singurul nume vehiculat în spaţiul public timp de patru zile” a fost al său.

El a menţionat că a “răspuns extrem de sincer” în legătură cu dosarul Romarm, dar nu a fost la DNA.

“Nu, nu am fost astăzi la DNA, am fost astăzi aici (la şedinţa conducerii PNL). În schimb, în dosarul Romarm, cel cu achiziţiile de măşti, respectiv cu numirea unor persoane în conducerile unor companii, am fost întrebat, am răspuns extrem de direct, extrem de sincer şi cred că undeva la câteva fraze, nu am avut nicio legătură cu numirea domnului Gabriel Ţuţu. Eu am crezut că e o poreclă, nu l-am cunoscut personal, n-am avut nicio legătură cu numirea dânsului în vreo funcţie la nivelul Ministerului Economiei.

În schimb, am atras atenţia că, începând din noiembrie 2019, pe telefonul meu şi al foarte multor colegi din conducerea PNL, am primit probabil zeci, sute, mii de CV-uri, unele primite în mână la partid, altele la deplasările din teritoriu, altele pur şi simplu pe WhatsApp sau pe mail sau în diferite forme. Eu nu m-am implicat în numiri, nu m-au interesat în niciun fel numirile, pentru că m-am ocupat mai mult, de fapt, de Externe, relaţia din Parlamentul European, unde, sincer, aş dori să continui”, a detaliat Rareş Bogdan.

To Top