Stiri Politice

Cazul Victor Piţurcă explodează în faţa Guvernului! Acuzaţii grave în plin scandal: “Ce batjocură pe capul românului”

Cazul Victor Piţurcă explodează în faţa Guvernului! Acuzaţii grave în plin scandal: "Ce batjocură pe capul românului"
Victor Piţurcă sursa foto captura TV

Cazul Victor Piţurcă explodează în faţa Guvernului! Acuzaţii grave la adresa Executivului în plin scandal legat de măştile neconforme. Un lider de partid detonează bomba. Sunt afirmaţii extrem de grave care bubuie în faţa Executivului.

Cazul Victor Piţurcă ia amploare. Prim-vicepreşedintele PMP, Marius Paşcan, s-a dezlănţuit. Vorbeşte de milioane de euro care s-au cheltuit în pandemie. Totul cu complicitatea Guvernului, conform liderului PMP.

Pașcan a susținut acest lucru în contextul în care Gabriel Țuțu, șeful Romarm, și Victor și Alexandru Pițurcă, au intrat în vizorul DNA. Dosarul vizează furnizarea de măști de protecție neconforme către spitalele Ministerului Apărării.

Pașcan a insistat că dacă procurorii și judecătorii își fac treaba, nu se poate să nu se descopere noi astfel de cazuri de corupție din pandemie. Mai mult, ar fi vorba și de legături până la miniștrii din vremea respectivă. Unii lideri au furat, în vreme ce românii de rând stăteau izolați în casă și își plângeau morții, mai spune Paşcan.

„E o problemă de fond aici. Când s-au declanșat aceste achiziții publice cu încredințare directă, fără anunț și dezbatere publică, era o problemă. De atunci, presa a relatat despre firme fără sediu și fără angajați care au primit prin încredințare directă contracte de milioane de euro și apoi au făcut profituri de milioane de euro, firme care de azi pe mâine și-au schimbat obiectul de activitate și aveau o bucătăreasă care era manager, pusă de cineva, deci prin interpus.

Cazul Victor Piţurcă explodează în faţa Guvernului!

Dacă acest lucru a ajund la nivel de conducere a Romarm, o companie de interes strategic a statului român, vă dați seama cât de întinse sunt tentaculele corupției și e s-a făcut în momentul pandemiei când această țară suferea și românii mureau? Și nici acum nu știm despre materialele cumpărate de zeci de milioane, despre izolete, corturi, tot felul de utilaje de produs măști, până la cele 120 de milioane de vaccinuri. E nevoie de răspunsuri!

Probabil acum se râcâie suprafața mușuroiului. Dacă cei din justiție își fac treaba, nu se poate să nu se ajungă la guvern. Aceste lucruri s-au produs cu binecuvântarea, oblăduirea complictatea unor miniștrii din Guvernul României.

Vă dați seama ce batjocură pe capul omului de rând care a suferit, a stat izolat în casă, și-a plâns morții și ăștia furau de rupeau cu oblăduirea și concursul unora din guvern?

Dacă nu se ajunge la acest nivel, e un semnal de averizare pentru cei din eșalonul 2, 3 și cu asta basta. Nu se puteau face aceste furăciuni fără complicitatea directă a celor din guvern poate și la nivel de premier, care are ultima semnătură pe astfel de achiziții făcute strategic și pe ascuns în vreme de pandemie”, a declarat Pașcan, în direct pe B1 TV.

To Top