Stiri Politice

BREAKING NEWS: Acuzații fără precedent pentru Marius Budăi! O deputată PSD a spus ce ar fi făcut ministrul Muncii

BREAKING NEWS: Acuzații fără precedent pentru Marius Budăi! O deputată PSD a spus ce ar fi făcut ministrul Muncii

Libertatea scrie că ministrul Marius Budăi este acuzat de o deputată PSD că ar fi consumat alcool și ar fi sunat-o noaptea.

Marius Budăi, ministrul Muncii, este acuzat că ar fi provocat două episoade ce au alertat PSD, potrivit Libertatea. În august 2022, la un hotel din Olimp, el ar fi sunat-o noaptea pe o deputată, spun surse concordante din partid, iar în ianuarie 2023, la Hotelul Mara din Sinaia, ar fi fost protagonistul unui episod asemănător – sursele susțin că, în ambele cazuri, oficialul ar fi consumat alcool.

Jurnaliștii de la Libertatea spun că PSD a organizat mai multe evenimente la Olimp, în finalul lunii august, în pregătirea sesiunii parlamentare din toamna anului trecut, iar ministrul Muncii, potrivit surselor din partid, „se afla în stare de ebrietate” când s-a hotărât să o sune pe o colegă din formațiune.

Deputata era în cameră cu soțul său, iar martorii oculari spun că, văzând „insistența” lui Marius Budăi, soțul parlamentarei a reacționat și a avut „o discuție aprinsă cu ministrul” Muncii.

Marius Budăi, susțin colegii săi, a fost pus în situația de a prezenta scuze.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, plecase de la evenimentele de la Olimp încă din prima zi, din cauza unor probleme de familie.

Dezvăluiri incendiare despre Marius Budăi

Incidentul a fost confirmat de social-democrații cu care Libertatea a discutat, dar nimeni nu vrea să-și asume public. Nicio altă reprezentantă a conducerii PSD de sex feminin nu a reacționat în acest caz.

Câteva luni după evenimentul de la Olimp, ministrul Budăi a fost monitorizat mai atent de conducerea PSD pentru a vedea dacă și-a schimbat comportamentul și mai are derapaje pe fondul consumului de alcool.

La următorul eveniment major organizat de partid, înaintea debutului sesiunii parlamentare din 2023, miniștrii, deputații, senatorii s-au reunit, la finalul lunii ianuarie, alături de conducerea PSD la Hotelul Mara din Sinaia. Comportamentul ministrului nu s-a schimbat foarte mult. La Sinaia, „ministrul s-a îmbătat din nou”, spun surse din partid pentru Libertatea.

To Top