Stiri Politice

Borfașii fură și dorm liniștiți! Scandal uriaș în politică: Acesta este regimul Iohannis, pas cu pas către Belarus

PNL nu mai are nimic de-a face cu democrația! Acuzații extrem de dure la adresa liberalilor

Președintele USR a avut o reacție extrem de dură după anunțul ANI de sesizare a Parchetului în legatură cu primarul Nicușor Dan.

Mizeria ANI de astăzi la adresa lui Nicușor Dan e doar încă o dovadă a politizării acestei instituții care hărțuiește politicenii și primarii din Opoziție.

Nu e nicio întâmplare. Acesta este regimul Iohannis, pas cu pas către Belarus.

Statul de drept șchioapătă grav în România. Judecători care îl servesc pe Ciucă și blochează ancheta de plagiat sunt promovați. Ministrul Justiției Predoiu știe sentințele dinainte de a fi pronunțate. DNA este lăsat fără resurse.

Justiția e pusă sub papuc. Instituțiile de control și verificare non-judiciare sunt sub controlul politic al PSD-PNL.

Rezultat: borfașii fură și dorm liniștiți.

Cătălin Drulă: Va veni ziua în care vom depolitiza în mod real aceste instituții

Iar politicieni onești din Opoziție care deranjează mafia primesc câte un ANI, câte un DLAF, câte o Curte de Conturi, câte un corp de control, câte un kompromat.

De fapt, e disperare și nu e primul regim corupt care se precipită cu mizeriile pe măsură ce se apropie ziua decontului.

Va veni ziua în care vom depolitiza în mod real aceste instituții și Justiția va fi cu adevărat independentă. România merită o guvernare onestă și corectă, a scris Cătălin Drulă pe contul său de Facebook.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul în cazul primarului general Nicușor Dan, pe care îl acuză de abuz în serviciu, incompatibilitate și de conflict de interese administrativ, potrivit unui comunicat al instituției. Nicușor Dan a respins acuzațiile și a anunțat că va ataca în instanță raportul ANI.

Astfel, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către Nicușor Dan a infracțiunii de abuz în serviciu prevăzută de art. 297 din Codul Penal și a infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane prevăzută de art. 301 din Codul Penal.

To Top